Akik YouTuben lettek népszerűek azok sztárnak számítanak(Unfield, Kunu Márió, Polla, Thevr, Nessaj stb...)?
Jólvan, egyes, ennyiből akkor magyarországon a büdös életben nem voltak sztárok néhány nemzetközileg is sikeres hírességen kívül.
A valóság ezzel szemben az, hogy a 10-20-as korosztály már nem nagyon ismeri a tv-s és bulvár hírességeket (max azokat, akik eljutottak youtibe-ra pl a VV-hez hasonló trash műsorokkal), a youtubereket viszont igen.
"Jólvan, egyes, ennyiből akkor magyarországon a büdös életben nem voltak sztárok néhány nemzetközileg is sikeres hírességen kívül."
Ezzel tökéletesen egyet tudok érteni.
Ha Will Smith vagy Christian Bale vagy Rihanna, vagy mit tudom én ki "sztár" akkor ezekhez képest hol vannak ezek a magyar kis celebritások, nem hogy még az ilyen neten felkapaszkodott senkik.
Közük nincs hozzá. Ingyenélők, maximum. És Magyarországon is vannak hazai "sztárok", pl. Ákos vagy Zséda mondjuk. Csak azért mert valaki csinál egy youtube fiókot és szerez megtekintéseket attól még nem lesz sztár. Nekem is van fenn olyan videóm amin majdnem 5 millió megtekintés van, aztán mégse vagyok senki, nem hogy sztár. Ezek nem sztárok.
A sztárok azok Arnold Schwarzenegger, Lady Gaga vagy Scarlett Johansson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!