Akik YouTuben lettek népszerűek azok sztárnak számítanak(Unfield, Kunu Márió, Polla, Thevr, Nessaj stb...)?
Úgy bírom ezt az ingyenélős dumát.
Nem védek senkit, mert nem szoktam ilyeneket nézni, csak nagyon keveset és vannak olyanok akik komoly munkát fektetnek bele. A céljuk a szórakoztatás és itt most mindegy milyen korosztályról beszélünk. Vannak olyanok is akik ezt kihasználják és a kiskölyköket átverik, lehúzzák őket stb stb.
De pl ha már felhozták itt a nagy sztárokat ők hozzátettek valami értékeset a színészi munkájukon kívül? Eljátszák a szerepeket és kész. És mi a cél ezzel? A szórakoztatás. De ide sorolhatnám a humoristákat is. Így őket is lehetne ingyen élőnek nevezni csak mert nem a gyártósor mellett állnak napi 12 órát.
Általában azt vettem észre hogy olyanok mondják ezt akik irigyek, mert más kevesebb munkából többet keres. Én sem szívlelem az influenszereket, 1-2 youtubert sem, de a saját életemmel foglalkozok. Az hogy ki mit csinál és miből van pénze az nem rám tartozik.
El kell fogadni hogy változik a világ. Csak ezt pár idősebb személy nem tudja elfogadni. Mindneki azt keresi miből tud több pénzt kihozni, mert valljuk be itthon 2 kezű munkából nagyon kevesen tudnak meggazdagodni. Tuti lesz itt valaki aki azt mondja, hogy nem igaz mert itt gyakorin mindenkinek nettó fél milliós a keresete.
Lehet hogy a felsorolt szakmák többet visznek haza, csak sajnos a gyerekeknek nem egy villanyszerelő lesz a példakép. Ma is hiány van jó szakemberekből.
Pl rokonom gyereke 12 éves és már azt mondja hogy ő streamer meg youtuber akar lenni.
Az a baj hogy sok szülő inkább a gyerek kezébe nyomja a telefont csak maradjon csendben és ettől teljesen egy eltorzult világképen fog felnőni. Ők abban nőnek fel hogy ez a normális.
Szóval itt nem a youtubereket kell piszkálni (jó vannak akiket igen aki csupa szutykot gyártanak), de vannak olyanok is magyar viszonylatban akik elég színvonalas tartalmat készítenek. Az más kérdés hogy egy gyerek nem azt találja meg mert nem felkapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!