Gagastar Milán vagy Bish Bharbie a nagyobb sztár?
Figyelt kérdés
Ma láttam az új vidijüket a youtubon. Imádom Bisht.Elmondta Milán az életét. Bish volt a riporter.
Ők egy új platformra helyezték a homoszexet. Nem sima fiu-fiu szintre, hanem nőként szexelnek.
2021. júl. 11. 19:43
1/6 anonim válasza:
Nem láttam a videót.
De ha valaki transznemű pl fiúnak született, de lánynak érzi magát, akkor teljesen egyértelmű, hogy nem úgy szexel egy fiúval, mint ha két homoszexuális fiú csinálná, hanem úgy, mint ha lány és fiú lenne az ágyban.
2/6 anonim válasza:
Nem ismerem egyiket sem.
Ezért szégyellni kéne magam?
Á, dehogy!
Fogadni merek, hogy magyar ismert emberek nevét kevésbé jegyzed meg.
3/6 anonim válasza:
Mind a ketten trashcelebek. Nem tudom, hogy ebben a kategóriában van-e verseny, hogy ki a nagyobb szenny.
4/6 anonim válasza:
Már nem tudsz kiket összeválogatni a melyik a jobb kérdésekhez?
5/6 anonim válasza:
Én azokat a transzokat sajnálom, akik nem megélhetési transzok/prostik, viszont az internetes reprezentáció miatt ez a sztereotípia terjed majd el róluk.
6/6 anonim válasza:
Rühellem mindkettőt mert az ijenektől indul a negatív szteretípia, amit szinte nem vagy nagyon nehezen lehet levakarni
Üdv 26/Transz L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!