Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson rajongók...

Michael Jackson rajongók miért mondják hogy,Freddie Mercury nagyobb énekes volt mint Michael Jackson?

Figyelt kérdés

Hiszen Michael Jackson már 5 évesen a színpadon volt és ő volt az,aki egy este alatt 8 Grammy-díjat vitt haza.

Díjakban van Különbség

[link]

[link]

Egyébként szeretem Freddiet ő tényleg egy legenda

2021. febr. 7. 08:35
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:

Igazából emiatt tettem fel a kérdést

"Nem tudom, Freddie miért állt egyáltalán szóba ezzel a majommal. Szerencsére a közös munkáikat nem ismerem, de nem is vagyok rá kíváncsi. David Bowieval és Montserrat Caballéval viszont remek zenéket készítettek. Amire viszont nagyon kiváncsi lettem volna az az, hogy mit produkált volna közösen Mercury és Lennon. Azt hiszem, sosem találkoztak egymással, bár Freddienek Lennon volt az egyik kedvence. Csak egy paródiát találtam a neten, ahogy egy Lennon-hasonmás az Imagine-t játssza a zongoránál, a Freddie-hasonmás pedig ott téblábol körülötte. Nem igazán tetszett, mert az sugallja a klip, hogy Freddie csak egy kisinas lehet Lennon mellett, pedig ezerszer többett tudott zongorán (is).

(Amúgy Freddinek nem csak Mary Austin, hanem később Barbara Valentin is élettársa volt, ekkor még biszex volt, csak később lett tisztán meleg"

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__9052301-sze..

Nem tudom,hogy a Freddie Mercury rajongók miért nézik le MJ-t tisztelet a kivételnek.

2021. febr. 7. 08:42
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom
2021. febr. 12. 19:16
 3/34 anonim ***** válasza:
73%
Azért, mert...
2021. febr. 22. 21:44
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Michael Jackson is Freddie Mercury rajongó volt. Gondolom tiszteletből. Szerintem mindkettő legenda.
2021. márc. 4. 23:29
 5/34 anonim ***** válasza:
8%
Egyik sem legenda. Mivel mindkettō moslék volt. De emiatt van, hogy a nép csak az ilyen Queen meg Michael Jackson meg hasonló celebekre van rákattanva!
2021. márc. 31. 17:58
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Moslék? Az egyiknek a hangja volt gyönyörű, és nagyon jól játszott bandában, a másik olyan zenéket csinált, olyan előadásokat letolt, amelyek ma is aktuálisak, és annyit adományozott, míg aki senki.
2021. márc. 31. 18:53
 7/34 anonim ***** válasza:
8%

Nálunk Juice, X és Peep is nagyobb legendák. Fogjátok fel, hogy aki trash zenéket csinál sose lesz legenda. Peepék a közönséghez szóltak és próbáltak a rajongóiknak segíteni. Michael meg Freddie mindig is trash zenéket csináltak.

Kurt Cobain is azért készült ki, mert a Smells Like Teen Spirit (ami trash zene) lett a leghíresebb zenéje, lehet ha a Polly zenéje lett volna a legismerettebb még mindig itt lenne.

2021. ápr. 2. 12:10
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, rap meg a poprock műfaj nem ugyanaz. Pont hogy te rapet hallgatsz, és nem popot, mert nem szereted, nem lesz attól trash valami, mert neked nem jön be.
2021. ápr. 2. 19:52
 9/34 A kérdező kommentje:
Hogy lehet azt mondani,hogy Juice WRLD X és Lil peep nagyobb legendák? 😂Még viccnek is rosszak kutya sem ismeri őket nemhogy,még a dalukat 😂😂😂😂
2021. ápr. 3. 14:34
 10/34 anonim ***** válasza:
11%

😂😂😂

A Z generáció szerinted ismeri Freddyt? Elmondom, hogy nem. És az évek múlva mindenki elfelejti. A következő generáció se fog emlékezni Michael erre.

Peepékre meg igen, mert ők beszéltek a fanjaikkal és szívhez szóló zenét csináltak. Tudod a popot mindig is hamarabb elfelejtik, mint az emo rappet fogják.

Na de, hogy azt mond, hogy a mai fiatalok nem ismernek senkit se az öregek közül, ott van Kurt Cobain őt most talán több fiatal hallgatja, mint a 90-es években.

Na viszlát AIDS-eském. ✌

2021. ápr. 3. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!