Michael Jackson rajongók miért mondják hogy,Freddie Mercury nagyobb énekes volt mint Michael Jackson?
Hiszen Michael Jackson már 5 évesen a színpadon volt és ő volt az,aki egy este alatt 8 Grammy-díjat vitt haza.
Díjakban van Különbség
Egyébként szeretem Freddiet ő tényleg egy legenda
Akkor én most őszintén írok. Xxxtentacion nem tett le annyit az asztalra mint Michael. Tény, hogy mindkettő kiemelkedő volt a saját műfajukban, és én mindkettőt kedvelem.
Michael Jackson nem csak egy zenész volt. Ki tudott még ilyen tánc mozdulatokat kreálni? Ki tudott ilyen jó színpadi produkciót letolni?
Thriller a mai napig a legtöbbször eladott album.
Michael nem felejtette el honnan jött, rengeteget adományozott, és rengeteget segített az emberiségnek: A zenéiben, és tárgyilagosan is. Michael még egy magyar gyerek életét is megmentette. Rajongóival is kapcsolatban volt, nagyon szerette őket.
Igazi legenda.
#23. Igen, igazad van! Én elmondtam, hogy Michael sok jót tett a Kedves Kérdező nem tudja elfogadni, hogy X is adományozott.
Michael és X is legenda a maguk zenei stílusukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!