Amanda Bynes és Lindsay Lohan egykori tinibálványok túl vannak már a drogos korszakaikon? Mi van velük jelenleg?
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 05:16
1/1 anonim válasza:
Amandat sajnos tönkretették teljesen a szülei hasonlóan mint britneyt. A saját pénzét se használhatja a szülei élnek belőle. A pedofil dan schneider egy életre elintézte. Kiszipolyozták teljesen addig amíg bele nem kattant végül. Nem tudom hogy drogozott is de hogy mentálisan sokkal rosszabb helyzetben van mint britney az biztos. Legutóbb helyre jött valamennyire, terápiára járt és beíratkozott egy divat iskolába ruhatervezőnek tanult. Nem tudom azt csinálja e még talán mintha olvastam volna hogy meg is házasodott. Lindseynek legutóbb valami görögországi djs realityje. Azóta nem olvastam róla semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!