Hogyan tudta Lindsay Lohan így tönkre tenni a magát?
Régen még szép és csinos volt, emlélkszem rá régi filmjeiből.
De mostani képein borzasztóan leharcoltnak tűnik. Idősebbnek is néz ki a koránál, az arcra püffedt, ráncos, kiélt.
Csak az összehasonlítás kedvéért.
Amilyen régen volt:
Amilyen most:
Mintha nem is ő lenne. :-O
És még csak 32 éves, te jó ég!! Már 28 éves korára sajnos szét volt csúszva.
Nem így kéne kinéznie egy ennyi idős nőnek, olyan mint egy lelakott 40-es.
Az a durva még, én ugyanabban az évben születtem, mint Lohan. Csak ő Júliusban, én Februárban.
Mégis, engem mai napig fiatalabbnak néznek.
Mikor mutattam a barátomnak képet Lindsay-ről, nem akarta elhinni hogy egy idősek vagyunk.
Lehetséges, hogy a drogok, alkohol, züllött életmód, bulik, orgiák, stressz, így együttesen készítették ki ennyire??
Miért kell valakinek így elrontania a szépségét és a csinosságát? :-(
Már az alakja sem a régi.
Úgy tudom a szülei nem igazán. Sőt, az anyja pénzéhes volt és ő rángatta már gyerekkorában válogatásokra. Költötte is a pénzét míg nagykorú nem lett. Az apja pedig alkoholista volt és többször volt börtönben.
Csak akkor sem értem, nincs ott legalább egy barát, vagy a menedzserei, akik megmondanák neki, hogy térjen észhez, nem normális amit csinál?? Vagy hogy forduljon szakemberhez,
Nyilván tele lehet sérelmekkel, amik gyerekkori traumákból és a sztárságból fakadnak, amiket nem tud egyedül megoldani, ezért kellene segítséget kérnie.
Nem igaz már, legalább azt venné észre, hogy leépíti magát külsőleg. A karrierje így is a mélyponton van, nem tudom hogy fog kikecmeregni. A kinézete hírességként nagyonis számít, ha eladható szeretne lenni.
30 egy néhány évesen is simán lehetne egy csini helyes csaj még mindig, ugyanúgy nézhetne ki mint régen.
Én is egy évben születtem vele, csak én Májusban. Pont valamelyik nap láttuk az egyik filmjének az előzetesét, amiben ikerlányokat játszik. A férjem meg is jegyezte, hogy a kis vörhenyesből milyen szép arcú nő lett...
Akkor mutattam neki a mostani fotóit... Nem is lepusztult 40-esnek, hanem inkább 50-esnek néz ki. Ilyen az mikor az ember a két végén égeti a gyertyát...
Egy 32 évesnek fiatalnak kéne kinéznie, mert az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!