Turi Xénia szerintetek jó csaj?
Szerintem iszonyat rondaaaaa (lett). Az a sok mu meg tuning cucc rajta.
Pothaj mumell muszempilla szetszolizva 35 kilo. Izlese kb. nulla a ruhak teren.
Hat ha ez jon be a paliknak akkor egeszsegukre.
A palijanak vagy ex sztem nem sok penze van. Kb mint berki. Eletmuvesz. A kocsi berelt stb...
A csak is most onnan berel.
A kutyaja is total gorcs. Elnezest aki ezt a fajtat szereti de betegesnek elveszettnek szerencsetlennek tunik az a joszag.
Fu kivagyok toluk. 😀
Én sajnálom valahol ez a lány belül nagyon nincs rendben. :(
Jó szakember kéne vagy tönkre fog menni és ezen nem segítenek a beavatkozások, fogyás stb. rendbe kell hoznia magát mentálisan. Deukkolok neki!
Szerintem neki szakemberre van szüksége inkább mert borzalmasan néz ki már. Egyértelműen önképzavarban szenved úgy néz ki mint egy beteg.. arca beesett, szikkadt es 40 évesnek néz ki. Elhiszem, hogy az instas luxury nőkre akar hasonlítani , de nagyon távol áll azoktól. Se mell, se fenék, se csípő. Ráadásul oké, hogy elrontottak a mell műtétét (bárkivel megesik), de nem kellene ennyire mutogatni .plusz ami
Szörnyű, hogy ő ad táplálkozási tanácsokat 😵💫 sajnálom valahol mert önmagát sem találja .
Én is így gondolom.
Különben az volt a legdurvább számomra, amikor leh@lyézte az orvost, aki amikor rosszul volt és ügyeletre ment azt mondta alultáplált és alacsony a BMI az egészsége érdekében pár kilót fel kéne szedni. Amikor az ember nem kap észbe, hogy 10/9 ember ezt írja neki csak töröl-tilt már elgondolkodtató, de amikor ORVOS közli és nem hiszed el az már súlyos eset sajnos (már mentálisan értem). Egyértelműen nem olyannak látja magát a tükörben amilyen. Konkrétan most ranéztem az oldalára és féltem csórit nagyon rosszul néz ki, talán ha edző segítségét kérte végre így fog enni normálisabban csak ne adja fel ezt is hamar, mint kb eddig mindent. Az élete a tét SZÓszerint, ez nem játék!
Nekem igazából teljesen mindegy hogy hogy eszik vagy hogy hogy él. Itt az a szomorú, hogy rengeteg nő követi és lesi a táplálkozási tanácsait,szokásait. Akaratlanul (vagy valahol akaratosan, mert ő büszke jelenleg magára) sokszor hangoztat hasonló mondatokat hogy; “jajj a napok óta alig birok enni”, “ezt már nem is kívánom”, “ezt már meg sem bírom enni”, “most nagyon lefogytam” természetesen ezeket a mondatokat aztán mindig kíséri egy “ De igyekszem figyelni, és egy két kilót vissza szedni”. -mentő mondat. (Jaaa.. peeersze)
Ezzel az egésszel csak az a baj hogy a napi étkezései max 1500kcl lehet, az adagjai rettentően kicsik és akkor erre még jön a folyamatos edzés( mert ha nem akkor “hitvány szar leszel”) a zsírégető csoda tabik stb “tanácsok”.
Ez abszolút nem egészséges és követendő példa. Sok fiatal lánynál, nőnél nagyon könnyen vezethet testkép/ táplálkozási zavarhoz. Akik azt hiszik, hogy a csirke -zöldség, pufi rizs- tojás, csoda tabi, koplalás stb. érhetik el az idealizált alakot.
Megjegyzem, hogy valószínű Nia is küzd valamilyen testképzavarral amit szerintem magának sem ismer még be, de előbb vagy utóbb kifog bukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!