Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Turi Xénia szerintetek jó csaj?

Turi Xénia szerintetek jó csaj?

Figyelt kérdés
Nagyon bírom a receptjeit és hogy mindig valami új dologba vágja a fejszéjét.

2021. júl. 9. 17:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mármint hogy külsőre jó csaj, bejön-e? Nem nem tetszik az arca
2021. júl. 9. 17:25
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Milyen receptjeit? Nem DJ volt még a Love Island után?

2021. júl. 9. 19:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is a love islandban láttam de szerintem csúnyácska az arca
2021. júl. 10. 07:12
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugy nez ki mostanavan mint akit eheztetnek. Gondolom amcsi sztarnocskekre akar hasonlitani, de nem jon neki ossze. Ahhoz tobb love kell.

A palija sztem siman a pasikhoz vonzodik. Annyira noiesnek nez ki. De Nia asszonysagnak gondolom eleg h van kocsija. 😃

2021. júl. 12. 08:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

#4 :

szakítottak, bár Nia úgy keres új albit instán, hogy a "barátnőmnek kutyával", de "véletlenül" azonos kerületbe,mint ahol most van + kis garzont = mint az előző kecója. ;) Pasi oldala meg bumm privát lett. Mondjuk nem pontosan értem miért titok nincsenek együtt elég sok ember szakít ettől még nem dől össze a világ no' mindegy.

Eredeti kérdésre meg: nekem nincs bajom a csajjal, de élőben, amikor nincs szerkesztve a kép baromira nem így néz ám ki. Mióta ennyire lefogyott nagyon nem tetszik főleg ez a sok beavatkozás...valami nagyon nincs rendben a lelkével (amin a szakítás pont nem fog sejteni, szóval kívánom a legjobbakat).

2021. aug. 15. 23:06
 6/19 anonim ***** válasza:

* segíteni

(előző voltam)

2021. aug. 15. 23:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Most éppen megint kibékültek, de azért ennyi évesen nyilván tudja, hogy ez így már nem az igazi. Ahhoz képest nincsenek együtt hosszú évek óta mégis eljutottak oda szakítsanak annak bizony oka van! Felmelegíteni oké pár napig izgalmas utána, de ez már nem lesz egy stabil kapcsolat többet.
2021. aug. 20. 16:19
 8/19 anonim válasza:
100%
Sztem valami bűzlik nála rendesen. Havonta massal foglalkozik.. Dj, rapper, dj, lakások felújítása, szempillas, most sajat tapkieg markaja lesz hirtelen. Ezzel a fogyassal ijesztő lett az arca nagyon. Régen jól nézett ki, most meg mint valami múmia. 😮😕
2021. okt. 11. 23:50
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul mennyi embert tiltott anno, amikor mondták nem az ő útja a zenélés a YT videója alatt meg ki is kapcsolt mindent. :D Azért, amikor több 100 pláne 1000 negatív vélemény érkezik az csak jelent valamit, mondjuk mostanra belátta.

Persze mindig másba kezd, mert nem elég kitartó. Most anyagi hátteret biztosít a nyünyüke srác, inkább kibékül vele 5x csak legyen kocsi, de éppen annyira stabil az a kapcsolat, mint az eddigi dolgai.

Végzettsége pedig ehhez sincs, de most divat mindenkinek kijönnie " csodaszerekkel" meg edzés videót csinálni. Ha van, aki olyan bolond fizet ezért, hát...gratula előre is. ;)

2021. okt. 12. 00:18
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj szerintem nagyon nem, de azt becsülöm sportol én is heti 5x edzek tudom mennyi energia.

Viszont láttam már élőben és filterek, szerkesztés nélkül hát...amúgy alacsony és nagyon vékony lett, arca a beavatkozások miatt már eltorzult szóval a mostani Nia nekem nem bomba.

Régen viszont egyszer ő lépett fel szórakozóhelyen ahol szülinapoztunk na akkor nagyon dögös volt! Nekem az a varázs tűnt el, de persze férfiak tudnak erre pontosabb választ adni.

2021. dec. 13. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!