Most tényleg idáig süllyedtünk? Manapság már semmit sem lehet
A netet böngészve találtam ezt a cikket
Elolvastam és elgondolkodtam hogy álmodom, vagy tényleg ennyire hülye a világ
Vagy én lettem hülye?
Már nem hívhatsz ell egy lányt randira mert az már szexuális zaklatás
Udvarolni,bókolni,valakit szépnek nevezni nem lehet mert akkor már szexista vagy
És ebből 2021 egy hír kell hogy legyen ha valakit dícsérnek
Bár én vagyok a legnagyobb idióta hogy ezeket képes vagyok elolvasni
Néha belegondolok annyira jó lenne egy kis szigetre elmenni amit még nem fertőzött meg a modern kor fasszságai és nincs ez a szenny média/hírek
"Bár én vagyok a legnagyobb idióta hogy ezeket képes vagyok elolvasni"
Itt a lényeg.
A bulvársajtónak pont ez a lényege: hazudnak és fasságokat írnak össze - és mindig akad pár majom, aki elolvassa.
Olyan ez, mint amikor valaki azon nyafog, hogy már megint szar volt ez vagy az a tévében.
Nem kell nézni. Pont.
3.-nak.
Akkor miért nem olvasod az angol, eredeti cikkeket? Ja, nem megy a nyelv.
Kedves négyes, két diplomával és három felsőfokú nyelvvizsgával talán megbírkóznék egy angol nyelvű bulvárcikkel.
Kérdés azonban, hogy
a) honnan kéne tudnom, milyen angol nyelvű cikkre gondolsz,
b) ha ez az origós cikkből derülne ki, miért kéne a tűzfalam feketelistájáról akárcsak ideiglenesen is eltávolítani az origót, illetve
c) miért is kéne nekem egy hozzád hasonló unintelligens, összeesküvéselmélet-hívő, rasszista majom által javasolt cikket bármilyen nyelven elolvasnom, valamint
d) miért kéne egy szavát is elhinnem egy általad vagy az origó által hivatkozott írásnak.
Egyébként kétlem, hogy az origó valaha is BBC-t idézne, vagy megjelölne bármilyen, emberi fogyasztásra alkalmas forrást.
5.-nek.
Aha...imádom, amikor egy magát QHURVANAGYÉRTELMISÉGI embernek beállító valaki, egyoldalúan tekint egy dologra. Tudod, az érme 3 oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!