Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen viselkedés ez? Mióta...

Milyen viselkedés ez? Mióta süllyedtünk erre a szintre le? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ma egy idős bácsi rámmotgott, meg jól megvert a botjával, mert segítettem neki felvenni az elejtett dolgait, és további jó napot kívántam neki. A boltban megint találkoztunk és megint agresszív volt velem. Gondoltam arra is, hogy kellemetlen helyzetbe hoztam, de eszembe jutott sok más ilyen is. Mindig lenéznek, és besólogatnak a lovardában, amire nem figyelek oda, mert asaját lovam zug származású. Akkor felfoghatatlan nekem, miért jutottak be olyanok sz x-faktorba akik meg se érdemlik. Meg Ildi valamelyik énekesnek, mondta a mentorházban, hogy neki stabil, érzelmileg erős énekesre van szüksége, ezért te kiesel. És ezelőtt jutott be Bea, aki elég érzelgős! Krisztián bejutása is rejtély számomra Zámbó bejutása, meg Adél bejutása is. Miért lettem lehordva, mert megdicsértem egy hölgy kalapját? Le lett csórózva az egész családom, mert azért dicsérem a kalapját, mert nekünk nem telik ilyenre. Szerintem egy ló bértartása nem olcsó, és ha arra telik, akkor a kalapra is telik abból a pénzből! Meg én vagyok a város bunkója, mert illedelmes vagyok, és nem melegezek le senkit.

Ti mit gondoltok az ilyen viselkedésről? Miért ilyen az emberiség -tisztelet a kivételnek- ?

Értelmes válaszokat!

2012. dec. 30. 21:07
 1/5 A kérdező kommentje:
És mindenkinek jó szilveszterezést, és boldog újévet!
2012. dec. 30. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:

És lemaradt 15 éves lány vagyok

:)

2012. dec. 30. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó mulatást!
2012. dec. 30. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Szomorú, de a hozzád hasonló értelmes fiatalokból egyre kevesebb van. Én magam is ebbe a körbe tartozom úgy vélem, bár engem soha nem szólt le senki azért, mert normális vagyok. Durva, hogy téged ennyire. Ne foglalkozz velük. Tedd azt, amit jónak látsz (persze csak ha ilyen dolgokról van szó, mint a bácsinak segítés) és majd az élet meghálálja, ha az illető nem is. Szerintem elég, ha 100 emberből 1 hálás, akinek segítesz, mert az a jó érzés minden rosszat überel majd.

Neked is jó szilveszterezést :)

2012. dec. 30. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, meglesz!

És megnyugodtam, hogy nem velem van a baj. Sőt várni várni fogom a hálás embereket, akiknek segítség kell. Csak a negatív hozzá szólásoktól rosszul és csalódottan érzem magam. De egyszer emberemre találok a tömegben.

2012. dec. 31. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!