Manapság már a színészek is erre mennek? Nektek mi a véleményetek erről?
Fhu,igen,sajnos igen. Nem tudom ki a franctól vette a világ ezt a trendet,de amúgy ez az amit nem látnak,hogy ez azért másban esik valahogy,most nyilván nem egy gyászérzés vagy ilyesmi,de mégis meglöki az embert,elgondolkodtatja. Ez egyébként az ego kivetülése. Az első amit látunk az a követés-követők és hát ha valakinél már mondjuk a követőknél van (most nagy számot mondok inkább) 20 millió, a követésnél 0 vagy csak pár db akkor már ott lehet tudni mire megy ki,mit akar hangsúlyozni ezzel (konkrétan,hogy hello,követ 20 millió,úgy,hogy nem követek senkit,szóval érdekes vagyok ennyire,meg milyen menő). Így meg,hogy minek követett be..a követők kellenek neki,még jól is csinálta,tehát nem először,mert napokat várt,gondolta már úgysem nézed. Elég gáz amúgy ez szerintem,én kikövetem az ilyen embereket,ha észreveszem,szerintem nem is normális ez már azon a szinten,amikor valaki betegesen nézi minden nap,hogy kiket követ és ha többet bekövet akkor másnap kikövet ugyanannyit kb,mert egy szám fölé nem engedi,hogy emelkedjen. (Láttam ilyet)
De azért vannak szerencsére akik simán követnek nagyon híresen 2000+ embert,mert érdekli őket vagy csak ismeri őket,de mindegy,mert nem törődnek ezzel. (Persze az sem jó,amikor valaki csak úgy követ be embereket,mármint 1 óra alatt 1000et hátha visszaköveti 600,de csak magyar ,,hírességeknél" szám a 600)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!