Feltűnt már nektek is, h manapság nem lehet olyan sztárt aki fenn is marad?
manapság max 2 évig ismertek, utána meg azt se tudja az ember, h ki is az akiért 1-2 éve rajongott.
de vannak 20 éves együttesek akiket még ma is szinze mindenki ismer.
miért van ez, h a mai világban nem találni 1 IGAZI sztárt?
de. épp ők az igazi sztárok. nem azok akikért rajongsz fél évig aztán a nevükre se emlékszel...
a kérdésem pedig pontosabban az, h miért nem lehet manapság ILYENEKET találni. a mai sztárok nem maradnak a csúcson évekig, és nem lesznek még 20 év után is ismertek.
ellenben régen lehetett ilyeneket találni, és még ma is ismertek. de manapság ilyet nem találsz...
Szerintem akad egy-kettő...de azért az is gáz, ha 20 éven keresztül ugyanúgy játszák ugyanazt a számot...:D
Rúzsa Magdi szerintem 20 év múlva is híres lesz, Ákosnak is tippelek még minimum 15 évet és Ő már 22 éve csinálja.
Azért mert van akit hirtelen felkapnak,aztán ha megunták jöhet a következő,és így tovább...
Rúzsa Magdi szerintem fos,de vannak itt is tehetséges emberek,mint pl...Dobrády Ákos vagy én még LL Juniort is csodálom,mert ős is csinálja már lassan 10 éve...nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!