Kit választanál feleségnek, és kit tartanál szeretőként a következő színésznők közül: Blanca Suárez, Kat Dennings, Caroline Ford, Elisabeth Moss?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 16:43
A kérdező szavazást indított:
Blanca Suárez lenne a feleségem, Kat Dennings a szeretőm
Blanca Suárez lenne a feleségem, Caroline Ford a szeretőm
Kat Dennings lenne a feleségem, Blanca Suárez a szeretőm
Kat Dennings lenne a feleségem, Caroline Ford a szeretőm
Caroline Ford lenne a feleségem, Blanca Suárez a szeretőm
Caroline Ford lenne a feleségem, Kat Dennings a szeretőm
Elisabeth Moss lenne a feleségem, Blanca Suárez a szeretőm
Elisabeth Moss lenne a feleségem, Kat Dennings a szeretőm
Elisabeth Moss lenne a feleségem, Caroline Ford a szeretőm
Elisabeth Moss lenne a feleségem, a másik 3 a szeretőim
5 szavazat
1/4 anonim válasza:
Napszúrást kaptál, vagy mi bajod van, hogy egész nap Dennings, Moss, Suarez meg Ford kérdésekkel bombázod az oldalt? Hol külön-külön, hol vegyesen több névvel.
Ez csak ma legalább a hatodik kérdésed, hajnal 4-től kezdve. Van életed?
2/4 anonim válasza:
Azt sem tudom, hogy kik ezek! Jó, Elizabeth Moss-t már láttam, messze van a széptől. Ha választanom kellene, teljesen más neveket hoznék fel. Bocsi, de meghagyom neked az összeset, elmélkedj rajta magad!
3/4 anonim válasza:
Blanca Suárez mellett nekem nem kéne szerető.
4/4 anonim válasza:
Blanca Suárez lenne a feleségem
Elisabeth Moss lenne a szeretőm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!