Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lattatok mar kari geri feleseg...

Lattatok mar kari geri feleseget ? Vajon mikor fogja lecserelni egy csinibababra ami dukal hozza ?

Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 22:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%

Majd Gyurcsány krákog neki a háttérben, amikor a feleség "öregecskedő" lesz.

Akik nem ismernék a hátteret:

[link]

[link]

2021. jún. 5. 22:52
 2/18 A kérdező kommentje:
A feleseg nem oreg csak fiatalon csunya puffadt arc bojler test.es meg o koverezte le orbant. Hat a neje egy igazi tehen
2021. jún. 5. 22:54
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

Miért cserélné le?

Szájer és Borkai is lecserélte a feleségét vagy csak máshova lógatta a kolbit?

2021. jún. 5. 22:54
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Visítottam a röhögéstől, amikor az idióta fideszesek ezt lehozták, hogy krákog:D
2021. jún. 5. 22:58
 5/18 A kérdező kommentje:
Ja de az ő feleségeik minimum átlagosak. Kati Geri neje meg iszonyat csunya ormótlan gyárilag silány szegény. Szerintem mikot elvette meg kisebbsegi komplexusa lehetett. Mert azert Geri nem rosszkepu sot inkabb jokepü de minimum megüti az átlagot. Ha nem is csinibabát de egy atlag vekony vagy normal alkatu nőt kepzelnek hozza helyes arccal. Esetleg egy kis formasan kerdekdedet szép arccal. De hogy se arc se test ...
2021. jún. 5. 22:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Magyaran a nejevel nem lehet megjelenni sehol.
2021. jún. 5. 23:00
 7/18 anonim ***** válasza:
83%

De nem is neked kell vele együtt élni.

És lássuk be, te sem vagy egy matyó hímzés.

2021. jún. 5. 23:11
 8/18 A kérdező kommentje:
En jol nezek ki szerencsere . Es minimum egy atlagos nom van annak ellenere is hogy nem vagyok celeb
2021. jún. 5. 23:54
 9/18 anonim válasza:
8%
KamuGeri felesége alacsony és kövér, KamuGeri pedig magas és vékony.
2021. jún. 6. 00:35
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Szerencsére vannak nem sekélyes emberek is, mint pl. KariGeri, így nem csak kinézet alapján választja meg a párját. Nagyon sok mindent átélhettek már együtt, biztos támaszként szolgál neki a felesége. Én inkább egy ilyen példának örülök a politikusok körében, mintsem annak, hogy Rogán elvett egy 18 éves szilikonszökevényt, majd egy hónap után el is vált tőle.
2021. jún. 6. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!