Szíjjártó előre menekül, mert érzi a 2022-es buktát? Vagy csak nem tud kiegyenesedni? Fidesz-szavazók mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
"Szijjártó Izraelben: nemcsak megvétózunk mindent, ami nem tetszik a "megtámadottaknak", még óvóhelyeket is építünk nekik."
"Magyarország stratégiai jelentőséget tulajdonít a magyar-izraeli együttműködésnek, s mi nem csak beszélünk erről, hanem teszünk is róla."
Forrás: [link]
2021. jún. 1. 17:55
1/3 anonim válasza:
Köszönjük, nincs itt semmi látnivaló haladjunk kérem tovább!
2/3 anonim válasza:
Nem értem, mi a bajod, Magyarország általában mindenkit támogat, aki iszlamista terrorizmus ellen bárhogyan küzd. Legyen az Kína, Izrael, akárki.
3/3 A kérdező kommentje:
2: "Nem értem, mi a bajod,"
Nekem csak az a bajom, hogy hol idenyal, hol oda. Igazi köpönyegforgató, mint a főnöke!
2021. jún. 2. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!