Berki Krisztián vonuljon börtönbe a büntetőfékezés miatt?
Én nagyon szívesen látnám benn, mert az évtizedes magyar társadalommal szemben elkövetett provokációja miatt a legkevesebb, amit megérdemel - főleg, hogy még teljesen kamu is a sztori, mert mára mindenki tudja, hogy nem milliárdos, de még minuszban is lehet a százmilliós tartozásaival.
Egy dolog miatt viszont mégsem szeretném, hogy börtönt kapjon, ez pedig még csak nem is a születendő gyereke, akivel most próbálja megsajnáltatja magát, hanem maga a büntetőfékezés. Szerintem nagyon rossz, ha precendens keletkezik abból, hogy valaki 7 évet kap egyetlen büntetőfékezésért, miközben mások gyilkosságért ülnek ennyit, vagy ennyit sem.
Magam részéről beérném egy nagy összegű pénzbüntetéssel, közügyektől való eltiltással, több éves felgüggesztettel és azzal, hogy eltűnik a közéletből.
Nagyon szomorú lennék, ha olyan világban élnénk, ahol gyakoris pistikék eldönthetik hogy ki vonuljun börtönbe csak azért mert nekik nem szimpatikus. Nyilván nekem sem szimpatikus, ezért nem is nézem, de hogy emiatt bárkit börtönbe küldeni, eltiltani közszerepléstől stb, azt elég igazságtalannak tartanám.
A büntetőfékezésről. Baleset okozása nélkül jogosítvány elvétele, baleset okozásával börtön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!