Dancsó Péter tényleg Mátyás Király leszármazottja?
Figyelt kérdés
A Library of Congress ben éppen a cipőfűzőm kötöttem, mikor megláttam egy a lenti polcon tárolt könyvet,(Matias Rex secret family tree ) amin meg akadt a szemem. Ebben találtam utalásokat egy eltitkolt fiúról, akit a Dancsó nevet kapta. Bizonyos írásokban Havas Peternek nevezik.2021. jún. 2. 09:17
1/5 Noren1989 válasza:
Ha Prof. Dr. Kásler M. megerősíti, akkor könnyen lehet.
2/5 anonim válasza:
Az a különbség az általad említett Havas Péter és Dancso között, hogy az előbbi a holtak serege ellen harcol, az utóbbi vonzza az agyhalottakat.
3/5 anonim válasza:
Igaz. Nézd meg az orrukat. Teljesen egyforma.
4/5 anonim válasza:
Most azért mert mindkettőjük neve Péter, ebből már levontad ezt a párhuzamot? :D
5/5 anonim válasza:
Te nagyon hue vagy, Mátyás leszármazottja az Orbán Viktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!