Szerintetek hogy tud menni 22 éve a Barátok közt?
Figyelt kérdés
Tudtommal a Szabó család óta nem volt ilyen hosszú ideje tartó magyar sorozat.Rosszul tudom?2020. júl. 22. 17:45
A kérdező szavazást indított:
Mindenkihez szól,mindenkit megszólítanak
Erre van igény
Kíváncsiak az új szereplőkre mindíg
Csak megszokásból nézik
Ennyire jónak tartják
Egyik ember rábeszéli folyamatosan új ismerőseit,hogy nézze.
Nincs más alternatíva
Egyéb ok:
31 szavazat
1/5 anonim válasza:
A Gazdagok és szépek meg már 33 éve fut.
A legtöbb választási lehetőséged meg kb. ugyanazt jelenti.
2/5 Önjelölt igazságosztó válasza:
Van rá igény(ergo nyereséges pénzügyileg). A sztorija is olyan, hogy gyakorlatilag bármeddig el lehet húzni.
3/5 anonim válasza:
Hát, szenvedve...
Igazából az emberek egy részének bármire van igénye, amit eléjük tesznek. Ez tök jó példa erre. Elég sok háztartásban csak pár tv adó van, beülnek elé és nézik, amit adnak.
4/5 anonim válasza:
Szüleimből tudok kiimdulni, nem értenek a nethez, nem tudnak maguknak akármikor uj filmet, sorozatot keresni...
Nézik, mert nincs más... mert megszokták, mert tulajdonképen függők.
5/5 anonim válasza:
Nekem a szüleim nézik. Ők mindig azt mondják, hogy ők ezt szeretik, őket nem érdeklik az ilyen amerikai sorozatok. :D Mondjuk én azért nem venném egy kalap alá az amerikai sorozatokat, mert van ezerfajta, de ők tudják. :D Mindenesetre nem annyira szoktak netezni, szóval nézik ami a tévében van. Kiskoromban amúgy még én is néztem a Barátok köztöt, mert akkor még nem nagyon neteztem, meg minden, szóval nem nagyon néztem sorozatokat. De most már csak leginkább gépen nézek sorozatokat. Habár bevallom, néha oda van kapcsolva a Barátok köztre, de csak fél füllel nézem. Szerintem ez szimplán a megszokás miatt van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!