Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ha egy instagramos 'celeb'...

Ha egy instagramos 'celeb' védettségi igazolvány nélkül eszik egy étteremben, rá lehet hívni a rendőröket?

Figyelt kérdés

Bish Bharbieról van szó. Nem celeb, csak nem találtam rá jobb szót 😅 A nagyonokos megosztotta, hogy x étteremben szülinapoztak, előtte meg többször is kifejtette, hogy semmiképpen sem oltatja be magát. Valaki rákérdezett és kiírta insta storyba, hogy úgy evett védettségi igazolvány nélkül benti részén, hogy az étterem tulaja "jó barátja, neki szabad".

Tudtommal ezért szép büntetés jár mindkettejüknek.

2021. máj. 17. 13:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Hát te se vagy piskóta 😂 miért utalod ennyire? 😅
2021. máj. 17. 13:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem utálom, csak rá soha semmilyen szabály nem vonatkozik, kicsit meg kéne nevelni szerencsétlent :)
2021. máj. 17. 13:55
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Rubint Réka ugyanezt megcsinálta Rácz Jenőnél
2021. máj. 17. 14:08
 4/14 A kérdező kommentje:
A sóbert családtól kiráz a hideg, nem követem csodás munkásságukat
2021. máj. 17. 14:13
 5/14 anonim ***** válasza:
22%

Ha még csak nem is utálod (amit kétlek), még inkább nem értem hogy miért akarnál rosszat neki. Miért kell sajnálni akárkitől, hogy normálisan akar enni egy étteremben? Milyen bűnt követett el azzal?

Több mint 10 éve ócsárolják a fideszt, de ahogy a hatalom morzsája megjelenik az embereknél és bemárthatják a másikat, azonnal élnek vele. Nem inkább ezen kellene gondolkozni? Nem inkább azt kéne kifejezned, hogy ne kelljen hülye igazolvány, mert te is akarsz már menni xy helyekre, akár étteremben belső terében enni?

Ajánlom a Das Experiment című filmet, ami valós kísérleten alapulva bemutatja a hatalom íze milyen hatással van az emberre.

2021. máj. 17. 14:15
 6/14 A kérdező kommentje:

Ezen mi a hatalom? A bejelentés? Ne röhögtess már kérlek :) Nem én szabom ki a büntetést, nem vagyok hatósági személy.

Ugyanúgy bejelentem ha a szomszéd egy szülinap miatt éjjel 1-kor tűzijátékozik fél órát. Ha egyesek tudnak normális ember módjára viselkedni, másoknak is illene.

2021. máj. 17. 14:21
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Akkor is lehet valakinek védettségi igazolványa, ha nem oktatta be magát , hanem átesett a betegségen, csak nem köti az orrodra
2021. máj. 17. 14:24
 8/14 A kérdező kommentje:
Jó, de ő nem esett át rajta és nincs igazolványa.
2021. máj. 17. 14:45
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Honnan tudod? Mert azt mondta? Én nem ismerem az illetőt (na ha ennyire utálod azt javaslom te se leskelődj utána állandóan ), de annyira azért megtanultam már, hogy ezeknek az influenszereknek egy szavát sem szabad elhinni
2021. máj. 17. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:
61%
De szánalmas vagy 😂
2021. máj. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!