Ha egy instagramos 'celeb' védettségi igazolvány nélkül eszik egy étteremben, rá lehet hívni a rendőröket?
Bish Bharbieról van szó. Nem celeb, csak nem találtam rá jobb szót 😅 A nagyonokos megosztotta, hogy x étteremben szülinapoztak, előtte meg többször is kifejtette, hogy semmiképpen sem oltatja be magát. Valaki rákérdezett és kiírta insta storyba, hogy úgy evett védettségi igazolvány nélkül benti részén, hogy az étterem tulaja "jó barátja, neki szabad".
Tudtommal ezért szép büntetés jár mindkettejüknek.
Ha még csak nem is utálod (amit kétlek), még inkább nem értem hogy miért akarnál rosszat neki. Miért kell sajnálni akárkitől, hogy normálisan akar enni egy étteremben? Milyen bűnt követett el azzal?
Több mint 10 éve ócsárolják a fideszt, de ahogy a hatalom morzsája megjelenik az embereknél és bemárthatják a másikat, azonnal élnek vele. Nem inkább ezen kellene gondolkozni? Nem inkább azt kéne kifejezned, hogy ne kelljen hülye igazolvány, mert te is akarsz már menni xy helyekre, akár étteremben belső terében enni?
Ajánlom a Das Experiment című filmet, ami valós kísérleten alapulva bemutatja a hatalom íze milyen hatással van az emberre.
Ezen mi a hatalom? A bejelentés? Ne röhögtess már kérlek :) Nem én szabom ki a büntetést, nem vagyok hatósági személy.
Ugyanúgy bejelentem ha a szomszéd egy szülinap miatt éjjel 1-kor tűzijátékozik fél órát. Ha egyesek tudnak normális ember módjára viselkedni, másoknak is illene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!