Balatonra apartmanba lehet menni védettségi igazolvány nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Balatonra apartmanba lehet menni védettségi igazolvány nélkül?
A válaszokat előre is köszönöm!
2021. máj. 7. 22:06
1/6 anonim válasza:
Nem. A korlátozás mindenfajta szálláshelyre vonatkozik továbbra is.
2/6 anonim válasza:
Ha nem legalis a szallas akkor senkit sem erdekel hogy oltott vagy e.
Viszont nem merik az emberek kiadni a hazukat adozas nelkul mert figyelik oket.
3/6 anonim válasza:
Mi is apartmanba foglaltunk, en nem akarok oltatni. Ez egy sima lakas Siofokon, sztem itt nem fogjak kerni a kutya sem. Kerdes, h a strandra beengednek e. Bar ugye az szabadter, de ebbol a kocsog faszszopo kormanybol kinezem, h ott is kotelezove teszi. Akkor persze lemondom a francba az egesz nyaralast.
4/6 anonim válasza:
Lehet. Mi is megyunk. Senkise fogja elkerni.. max ha vmi hipohondert fogsz ki. Elore le kell tisztazni. Teraszozni meg strandolni is lehet az ingyenes reszen. Szal siman megoldhato kartya nelkul is
5/6 anonim válasza:
Mi is lefoglaltunk szállást egy apartmanba Keszthelyen, és írtam nekik, hogy kelleni fog-e védettségi igazolvány. Azt válaszolták, hogy nem kérik. Mi sem oltatjuk be magunkat a párommal.
6/6 anonim válasza:
Ma olvastam h a siofoki fizetos strandon sem kernek kartyat😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!