Szerintetek miért cserélték le az X-faktor mentorai közül Dallos Bogit Csobot Adélra?
Személyesen nem ismerem Adélt, úgyhogy csak az alapján írok, amit a képernyőn látok s a mukájáról fogok írni, nem arról, hogy ő milyen ember.
Nem vagyok hajlandó olyan műsort nézni, amiben ő zsűrizik. Ha ól tudom, Boginak valami munka miatt nem fért volna az idejébe az x faktor, de Adél borzasztó választás a helyére.
Gondolom azért őt választják, mert jobban vonzza a nézőket. Az Adélt utálók azért hogy, majd amikor jól megmondják az ismerőseiknek hogy mennyire utálják őt, akkor új példákat is elsorolhassanak.
A többiek meg azért mert legalább nem kell a magazinokat megvenniük a nézőknek, ahol Adél interjút ad;na megkapják a kis szaftos pletyiket úgy, hogy odakapcsolnak, ahol Adél van hiszen ő aztán elmesél mindent a magánéletéről.
A kamaszok meg azért, mert maga Adél kinézetre is olyan, mint a gyerekek akikkel együtt jártam gimibe és viselkedésileg is néha.
Ha jól megnézitek a tehetségkutatókat már rég nem arról szól, amiért léterehozták, hanem a zsűriről szól és Adél az aki a fentiek alapján a legtöbb nézőt tudja hozni.
De én továbbra sem vagyok hajlandó őt nézni, mert engem továbbra is a tehetségek érdekelnek és bár Adél hangja szép, de nem ő van a színpadon, nem ő érdekel engem.
#2 teljesen egyetértek. Dallosnál irritálóbbnak lenni nehéz, de Adélnak sikerült.
#3 igen, a nem létező karrierjére akar koncentrálni. Nem is lesz neki soha. Szerintem szimplán kirugták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!