Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Berki Krisztián szándékosan...

Berki Krisztián szándékosan tolja ezt a búval bélelt feelinget?

Figyelt kérdés
Mint aki citromba harapott kb. minden képen. Ez színjáték vagy valóban megzuhanhatott a böri szelétől?

2021. máj. 11. 12:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Már most közölte az ogre, hogy a hercegnő közszereplő lesz és nincs apelláta. De persze azért ő nyilván a legjobbat szeretné a második lányának, a közszereplőség viszont nem választás kérdése.
2021. máj. 13. 19:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt Mazsola be is vallotta. Ők közszereplők így leszerződnek az "újságokkal" (elnézést az újságoktól, a Bors, Hot, Blikk más kategória) PÉNZÉRT és konkrétan eladják a sztorit (bármit is) még több PÉNZÉRT, mert a sok felháborodott ember kattint rájuk.

Ha nem akarjuk emberek nekik termelni a pénzt, NE KATTINTSUNK RÁJUK. Ők ebből élnek. Az is számít, hogy 1 mp-et megnéztél a videóikból. Minden számít. Emiatt tudnak szerződést kötni mindenféle céggel posztonként legalább min. 500ezret keresnek...

Te is letojnád, hogy utálnak, ha ennyi pénz érkezne a számládra. Ezen kéne elgondolkodni.

Én szándékosan nem nézek meg semmit ami róluk szól. Nem akarom növelni a bevételüket.

2021. máj. 14. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
https://www.youtube.com/watch?v=xGMWnJbJZHs&t=207s&ab_channe.. itt is látszik mennyire csalódott Berki, hogy rózsaszín konfekti jött a lufiból
2021. máj. 14. 10:55
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
#13-as ez már frankón hirdetésnek minősül. Mazsola bevallotta, hogy nekik ez termeli a bevételt, hogy megnézik a videóikat. Szóval légyszíves ne reklámozd itt Brekit meg az eszement állatságait.
2021. máj. 14. 11:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam a szonon, hogy már a váláson jár áz esze.
2021. máj. 17. 08:42
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

#15-ös ez szerintem megint egy kommunikációs fogás...ami biztos, hogy elég furcsán viselkedik Breki mióta kiderült, hogy Mazsola kislányt vár.

Az instájára kitette egy rózsaszín háttérrel és egy ilyen dumával, hogy it's a girl...

Ami szerintem szánalmas és undorító.

Sehol egy szívecske, vagy mosoly.

Milyen duma ez már hogy IT'S a GIRL???? Nem EZ hanem ŐŐŐŐŐ!

Ennek a gusztustalan féregnek Hajdú műsorában volt egy olyan nyilatkozata, hogy a nők eszközök. Simán tárgyiasította a női nemet, beleértve mindenkit aki vaginával született és kijelentette, hogy a női nem azért van, hogy a férfiak használják őket...DÖBBENET egy mocsok!

De azt a nőt sem sajnálom aki magára enged egy ilyen szemétládát.

A két kislányt viszont - akik Berki lányai - borzasztóan sajnálom...

2021. máj. 17. 11:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is közrejátszik hogy deja vuje van, most ugyanazon át fog menni mint Pamelàval. Csak Pamelát láthatoan jobban szerette, most Mazsi rajongása tartja még életben a kapcsulatukat. Viszont tudja hogy ha megszületik a gyerek akkor nem lesz tovább, menekül innen is. A könyv amit kitett, meg az előtte lévő házasság=ejtőernyőzés posztja elég árulkodó. Próbàlja magát legyőzni, de nem megy. Nem maradnak együtt.
2021. máj. 18. 03:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Paminak anno terhesen kellett cipekednie...ráadásul adásban, felvették és kitették. Volt is nagy felháborodás...

Mazsola beleszólt abba, hogy vezet Breki, erre ott hagyta az út szélén és Mazsola 50 percet gyalogolt hazáig. Ekkor még Mazsola nem volt terhes.

Mit fog művelni Mazsolával most?

Az világosan látszik, hogy Puzsérnak igaza van eléggé becsicskította Mazsolát Breki.

Csak kérdés, hogy Mazsola ezt meddig tűri. Ha már nem fog rajongani Brekiért - a gyerkőc születése miatt biztos nem - akkor jön majd megint a taplóskodás, félredugás (is) meg az összes többi kör ami ilyenkor szokása.

2021. máj. 18. 06:51
 19/19 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, csak azért sem megyek fel ennek a gyökérnek az Instájára.

(szarul érint titeket is az iOS14 mi?)

Én megtagadtam a követést és akinek iphone-ja van meg egy csöpp esze az mind ezt fogja tenni.

Csak nem esnek az elérések a Berkinek meg Mazsolának a Facebook meg az Instán profiljain?

Tudod mit? Megérdemlik.

2021. máj. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!