GreatLear kérdése:
Mi a véleményetek Tekashi 6ix9ine-ról?
Figyelt kérdés
Kinézete, rap technikája, stb?2021. máj. 9. 22:04
1/7 anonim válasza:
Kinézete direkt rivalkodó,a rap game patkánya,egy snitch(besúgó),imidzséhez kelett a blood tagság,reptéren 10en rámentek 2db taxisra,a taxisok elverték őket hátrányban. Úgyhogy ennyit tekashiról.
2/7 anonim válasza:
Szerintem eleg ronda azzal a sok tetkoval meg hulye hajjal, stb... de a zeneje egesz jo
3/7 anonim válasza:
Semmi pozitívat nem látok se a személyében, se a zenéjében.
5/7 anonim válasza:
A zenéi nagyrészt borzalmasak. Sokkal inkább celeb ő mint művész. Abból él hogy megbotránkoztat másokat. A személyisége meg talán a zenéjénél is rosszabb, tényleg egy igazi patkány. Nem csoda hogy a hip hop kultúra is eléggé kiveti magából. A kinézetét nem kommentálnám, nem ítélnék meg ilyen alapon senkit, bár az látható hogy az imidzséhez tartozik ez is.
6/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a rap technikája (igaz, ez teljesen mellékes), ami egyébként régebben egyedinek számított, most már nem tűnik valami extrémnek.
A zenéi néhány évvel ezelőtt mondhatni egy kisebb közösség számára készültek, az új zenéi kifejezetten "tömegnek" számítanak, bár szerintem itt az a legnagyobb probléma, hogy ismétli önmagát - szinte minden szövegében rengeteg hasonlóságot találni.
Kinézete - valószínűleg idős korában meg fogja bánni az arctetoválásokat. 😀
7/7 anonim válasza:
Polgárpukkasztó celeb.
Semmi újdonság, majd megunják a népek. Elkezdhetném sorolni, hogy mi nem tetszik benne, de kár lenne nekiállni, úgyis pont azért viselkedik úgy ahogy, hogy azon csámcsogjanak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!