Melyik sztárnak csúnya az arca?
Smink nélkül nagyon soknak. Pl. Cameron Diaz bőre nagyon csúnya.
SJP pedig sminkkel is lófejű.
lady gaga
rob schneider
eddie murphy
és kövezzetek meg, de: angelina jolie
Kicsit konkrétebben is feltehetted volna a kérdést. Maga az arcbőre csúnya, vagy egyszerűen nem jóképű, helyes arcú.
Külföldi színészeket sorolnék, akiket imádok, és nem a szépségükért. Sajnos vannak olyanok, akik már nincsenek köztünk:
Charles Bronson, James Coburn, Jean Reno, Gérard Depardieu, de a Douglas apa-fia, és a Sutherland apa fia sem a kimondott szépfiúk. És akkor hol van Belmondo? Magyaroknál egy két nőt emelnék ki: Papp Vera, Kútvölgyi Erzsébet, Jakupcsek Gabriella, az elhunyt Kishonti Ildikó sem a szépségével jutott oda, ahova.
Miley Cyrus(bár ő még sminkkel is undorító)
Jennifer Love Hewitt
Paris Hilton......még gondolkodok!
mosolygó vidrának:
13:42es vagyok és nem egyenlő a 17:03assal! csak véletlenül ugyanannyia a %unk. :)
na de hogy jennifer love hewitt csúnya lenne?! jééézus. ugyanarról a csajról beszélünk? :O szerintem nagyon szép még női szemmel is. szerintem ő pont, hogy a legszebbek között van. a fél karomat odaadnám, ha így nézhetnék ki:
Mosolygó Vidra,én is ledöbbentem a neveken...Jennifer Love Hewitt szerintem nagyon szép nő,bár én is olyan szép lehetnék.Még Miley-t sem nevezném rondának,sőt!Paris Hilton viszont...hát nem egy nagy szépség...
Hát,kérdező,van egy csomó ronda híresség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!