Félreértés ne essék, tényleg szép nö és én is tökre bírom voszont itt gyakorin ùgy istenítik a férfiak (viszont az az érdekes hogy máshol meg nem hallom/látom ezt). Pedig nem olyan nagy szám, nála sokkal szebb és csinosabb híres nök is vannak.
Ehhez az erős szimpátiához szerintem Wonder Woman karaktere is kissé hozzátesz.
2021. ápr. 29. 09:07
3/16 anonim válasza:
szerintem nem valami jó nő !
2021. ápr. 29. 15:14
4/16 anonim válasza:
Nem tudom, engem nem igazán érdekel annyira, de Gal Gadot szerintem is a világ egyik legjobb nője.
2021. ápr. 29. 15:42
5/16 anonim válasza:
En beleneztem az igazság ligájába a párommal és mondta, hogy a kollégája is oda-vissza van érte, de szerinte nem jó nő. Viszont gyakorin is sokat olvasom hogy mennyire imádják, nemtudom szeritnem nincs benne semmi extra.
2021. ápr. 29. 16:16
6/16 anonim válasza:
smink nélkül láttam full normál kora reggeli fotóban . Átlag alatti kinézete van
2021. ápr. 29. 17:04
7/16 anonim válasza:
Nem értem én se a hype-ot, színésznőnek se valami jó, de aki szerint nem az egyik legszebb színésznő, annak elég fura ízlése van...
2021. ápr. 29. 17:12
8/16 anonim válasza:
Bocsánatért esedezem, de te mégis miről beszélsz kedves kérdező?
Nagy hype? Hol? Alig látni a nevét.
Nem mellesleg még ha lenne is körülötte nagy hype (mint ahogy nincs), ő olyan valaki aki pont megérdemelné. Egy nagyszerű ember, egy természetfeletti szépség, és nem mellesleg A listás szupersztár színésznő.
Furcsa hogy pont ő kelti fel a figyelmed ilyen téren, holott noname youtuberek, ingyenélő aranyásó celebnőcskék meg valóságshow-sztárocskák ezerszer ilyen mennyiségben szerepelnek itt az oldalon is. Elég ezt a kategóriát végiglapozni, másból se áll ki mint Berki Mazsi, Hódi Pamela, Abraham Lacosta - ezek kik egyáltalán vagy mit tettek le az asztalra? Már akkor ezerszer, százezerszer inkább Gal Gadot! 💖
2021. máj. 11. 20:22
9/16 anonim válasza:
Gal Gadot nem színésznő :) Messze áll ő ettől nyolcas . Valamiért foglalkoztatják ennyi. Inkább Emma Stone a színésznő.
2021. máj. 11. 20:34
10/16 anonim válasza:
A Wikipédia szerint színésznő. És meg mernék esküdni hogy a Wonder Womanben is őt láttam, ami meg ugye film. Szóval nekem úgy tűnik színésznő.
Nyilván tudom mire gondolsz, de nem, rossz színésznek sem tartom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!