Mi ez a nagy hype Gal Gadot körül?
Bocsánatért esedezem, de te mégis miről beszélsz kedves kérdező?
Nagy hype? Hol? Alig látni a nevét.
Nem mellesleg még ha lenne is körülötte nagy hype (mint ahogy nincs), ő olyan valaki aki pont megérdemelné. Egy nagyszerű ember, egy természetfeletti szépség, és nem mellesleg A listás szupersztár színésznő.
Furcsa hogy pont ő kelti fel a figyelmed ilyen téren, holott noname youtuberek, ingyenélő aranyásó celebnőcskék meg valóságshow-sztárocskák ezerszer ilyen mennyiségben szerepelnek itt az oldalon is. Elég ezt a kategóriát végiglapozni, másból se áll ki mint Berki Mazsi, Hódi Pamela, Abraham Lacosta - ezek kik egyáltalán vagy mit tettek le az asztalra? Már akkor ezerszer, százezerszer inkább Gal Gadot! 💖
A Wikipédia szerint színésznő. És meg mernék esküdni hogy a Wonder Womanben is őt láttam, ami meg ugye film. Szóval nekem úgy tűnik színésznő.
Nyilván tudom mire gondolsz, de nem, rossz színésznek sem tartom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!