Most akkor Majka papa mondott nemet a Kolosinak, vagy a Retekklub utasította el ezt a szerencsétlent?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 07:29
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de Majka az én szememben iszonyatosan hiteltelen. Azt se hinném el, amit kérdez. Szívbetegség mellett energia italt reklamoz. Még leírni is gáz.. Ezek után nem hinném, hogy egyenes ember. Azt is el tudom képzelni, hogy meg volt beszélve, hogy rossz színben tüntesse fel a konkurenciát.
2/4 anonim válasza:
Rá igaz Hofi-mondása,"pénzért szopok,nyalok gombot varrók."
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is.
2021. ápr. 26. 10:03
4/4 anonim válasza:
Pár éve volt "szerencsém" találkozni ezzel a majommal egy fesztiválon ő a viva tv-től volt kint én meg ilyen mindenes melós voltam. Telefonon nyomta a live-ot de egy olyan beképzelt módon mintha lenne ott valaki. Munkásokat nagyon nem tiszteli legalábbis ott nagyon paraszt módon viselkedett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!