Csak én vettem észre,hogy rengeteg ember megy át a tv2ről?
Pl. liptai Klaudia,Gundel - Takács Gábor,Kovács Patrícia,Majka,Gangxta Zolee
Jó most lehet hogy csak a sorozataik miatt de ők akkor is eredetileg tv2-sök voltak
Meg azt is észre vettem hogy mostanában szinte minden csatorna reklámozza a tv2-t
Pl.az izaura tv
(Na jó nem minden de ezek a tipikus m1,m3,m4)
Nem mind reklámozza de pl.szilveszterkor a zenebutik lépett fel a tv2n
Szóval próbálják a csatornákat magukhoz venni?
Csak én figyeltem fek erre?
Hát..akkor bocsánatot kérek bár nem nagyon értem..
Nekem semmi bajom nincs csak érdekel ,hogy hirtelen a semmiből minden ember átmegy a tv2ről az rtl-re
Ebben nincs semmi
Csak hogy ez az utóbbi időben történt,ezért gondoltam hogy valami lehet az adóval az UTÓBBI időben,kevés a fizetés,stb.
És az hogy az izaura tv reklámozza ami a tv2n van a tv2 pedig azt ami az izaurán van,más csatornát nem reklámoz csak a tv2-t
És hogy kik? Nyilván az emberek..
"Pl. liptai Klaudia,Gundel - Takács Gábor,Kovács Patrícia,Majka,Gangxta Zolee" "de ők akkor is eredetileg tv2-sök voltak"
Liptai Claudia - Szomszédok - nem TV2
Gundel Takács Gábor - [link] - nem TV2
Kovács Patrícia - Hungary’s Got Talent, Korhatáros szerelem - nem TV2
Majka - Cool TV, Való világ, [link] - nem TV2
Ganxsta Zolee - Ő mióta műsorvezető?
Szóval jó sok mindent rosszul tudsz.
"És az hogy az izaura tv reklámozza ami a tv2n van a tv2 pedig azt ami az izaurán van,más csatornát nem reklámoz csak a tv2-t"
Mondjuk mert az Izaura a TV2 tulajdonában van.
A kérdésed többi részét meg inkább hagyjuk, úgysem értem ki vesz mit hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!