Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Tóth Veráról?

Mi a véleményetek Tóth Veráról?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
mikor a megasztárban feltűnt, nagyon szerettem, tetszett a hangja, most viszont utálom mint a szart, a stílusát, a viselkedését..a húgát ha lehet még jobban..műpi.sák
2010. aug. 22. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy fog járni nemsokára, mint a példaképe (Cserháti Zsuzsa)

ő is depresszióval küzd, ennek következményeként egyszer fogy, utána dupláját szedi vissza. És a tetejében erősen iszik is, amit nem is tagad!!

2010. aug. 22. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Húha! Nem igazán követem az életét, a húga kifejezetten irritál. Tényleg depis és piál? Ennyire ne akarja követni Cserháti életét!!! Őt nem hagyták érvényesülni, Vera előtt meg kinyílik minden kapu. Ne tegye már tönkre magát!
2010. aug. 23. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
vízilu
2010. aug. 23. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Mikor még itthon lakott (Tapolcán) akkor az egész város szerette hiszen tehetséges vlt meg minen meg én is tök jóba vltam vele,de mára már nem szeretem,hiszen amikor hazajön néha napján már annyira nagyképű hogy nem is köszön a régi ismerőseinek.Utálom az ilyen sztárokat akiket megmásít a hírnév!
2010. aug. 27. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!