Melyikük a szebb? Natalie Portman vagy Gal Gadot?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 18:48
21/26 anonim válasza:
Ha visszaolvasnál észrevennéd, hogy a 15-ös válaszoló az én kommentemre reagált.
22/26 anonim válasza:
Én csak a karikákat látom hogy kinek mennyi van, de hogy most melyik kicsoda, max a karikákat lehet számolni, hogy elvileg azok azok.
23/26 anonim válasza:
Én meg pont, hogy nem nézem senkinél se, hogy kinél mennyi, mert lényegtelen. Nem az számít, hanem az, hogy mindenki olyan stílusban beszélgessen másokkal, hogy ne bántson meg senkit, én például örülök, ha valakinek tudok segíteni a válaszaimmal.
24/26 anonim válasza:
Én csak arra céloztam, hogy az egyetlen kiindulópont a karikák száma, de most ha van 3 darab 4 karikás válasz, az lehet midn egy ember, de az is lehet, hogy 3 külön ember.
25/26 anonim válasza:
Igen, pont ezért, nem kell kiírni olyanokat, hogy ugyanaz az ember saját magának ír kommenteket különböző profilokból. Eszembe nem jutna ilyet csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!