Melyikük a szebb? Natalie Portman vagy Gal Gadot?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 18:48
A kérdező szavazást indított:
Natalie Portman
Gal Gadot
mindkettő egyformán szép
egyik sem szép
36 szavazat
1/26 anonim 

válasza:

Natalie Portman csodaszép, pl itt: [link]
Gal Gadot nem annyira jön be, meg nem is láttam filmben (a szuperhősfilmeket nem annyira nézem).
2/26 anonim 

válasza:

Legalább ne ugyanazt tedd fel kismilliószor.
3/26 anonim 

válasza:

Nehéz kérdés. Gyerekkoromban Natalie Portmanbe voltam szerelmes, de most talán inkább Gal Gadotot választom. De nagyon szoros.
5/26 anonim 

válasza:

Gal Gadot smink nélkül is szebb, mint Natalie.
6/26 anonim 

válasza:

#1-es vagyok. Gal Gadot sem rossz valóban, de Natalie Portman sokkal vonzóbb. Ő nem az a tipikus szexi nő, de annyira aranyos és “cuki”, ezért szeretem őt.
Ne mondd hogy ebben a videóban nem imádnivaló Natalie. Egyébként színésznőként is elképesztően jó, főleg a Fekete hattyúban.
7/26 anonim 

válasza:

Megnéztem a videót, de nem ez a mérvadó. Nincs bajom Natalie-val, de számomra átlagos színésznő, a Fekete hattyú számomra idegesítő film, a Thor című filmben viszont jól játszott. Gal-ban látom azt a pluszt, amivel kitűnik az átlagból a kisugárzásával, stílusával, megnyerő külsejével. Szóval nálam 10/10-es.
8/26 anonim 

válasza:

Oké, a Fekete hattyú nem az a tipikus mindenki által imádott film (mint mondjuk a Terminátor 1-2), de Natalie bőven megérdemelte érte az Oscart. A Thor filmekben pont hogy nem játszik nagyot, főleg a 2-ben, de az egész Marvel univerzumból szerintem csak Tom Hiddleston az aki átlagon felül alakít.
9/26 anonim 

válasza:

Gal Gadot meg semmiképp nem “nagy” színész mivel nagyrészt blockbusterekben szerepel pl. DC, Halálos iramban amiket én pont nem nézek. Nagyobb díjra sem jelölték még.
10/26 anonim 

válasza:

Itt nem az a kérdés, hogy melyikük milyen díjat vitt haza az alakítása miatt, meg hogy kinek melyik film tetszik, vagy sem, számomra Gal sokkal erőteljesebb, impulzívabb személyiség. Ennyi. Nem kell túlbonyolítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!