Gal Gadot nem annyira jön be, meg nem is láttam filmben (a szuperhősfilmeket nem annyira nézem).
2021. ápr. 23. 21:05
2/26 anonim válasza:
Legalább ne ugyanazt tedd fel kismilliószor.
2021. ápr. 23. 21:14
3/26 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Gyerekkoromban Natalie Portmanbe voltam szerelmes, de most talán inkább Gal Gadotot választom. De nagyon szoros.
2021. ápr. 24. 10:34
4/26 anonim válasza:
Gal Gadot
2021. ápr. 24. 12:08
5/26 anonim válasza:
Gal Gadot smink nélkül is szebb, mint Natalie.
2021. máj. 29. 01:07
6/26 anonim válasza:
#1-es vagyok. Gal Gadot sem rossz valóban, de Natalie Portman sokkal vonzóbb. Ő nem az a tipikus szexi nő, de annyira aranyos és “cuki”, ezért szeretem őt.
Ne mondd hogy ebben a videóban nem imádnivaló Natalie. Egyébként színésznőként is elképesztően jó, főleg a Fekete hattyúban.
2021. máj. 29. 10:15
7/26 anonim válasza:
Megnéztem a videót, de nem ez a mérvadó. Nincs bajom Natalie-val, de számomra átlagos színésznő, a Fekete hattyú számomra idegesítő film, a Thor című filmben viszont jól játszott. Gal-ban látom azt a pluszt, amivel kitűnik az átlagból a kisugárzásával, stílusával, megnyerő külsejével. Szóval nálam 10/10-es.
2021. máj. 29. 15:24
8/26 anonim válasza:
Oké, a Fekete hattyú nem az a tipikus mindenki által imádott film (mint mondjuk a Terminátor 1-2), de Natalie bőven megérdemelte érte az Oscart. A Thor filmekben pont hogy nem játszik nagyot, főleg a 2-ben, de az egész Marvel univerzumból szerintem csak Tom Hiddleston az aki átlagon felül alakít.
2021. máj. 29. 15:36
9/26 anonim válasza:
Gal Gadot meg semmiképp nem “nagy” színész mivel nagyrészt blockbusterekben szerepel pl. DC, Halálos iramban amiket én pont nem nézek. Nagyobb díjra sem jelölték még.
2021. máj. 29. 15:39
10/26 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy melyikük milyen díjat vitt haza az alakítása miatt, meg hogy kinek melyik film tetszik, vagy sem, számomra Gal sokkal erőteljesebb, impulzívabb személyiség. Ennyi. Nem kell túlbonyolítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.