Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Pottyondi Edinából is Dancsó...

Pottyondi Edinából is Dancsó lesz?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen ugyanazt csinálja, pedig még fikázta is a Dancsót.

Múltkor még a Nagy Ő című szennyműsornak is csinált reklámot.

Talán annyi a különbség, hogy egyel idősebb generációnak készíti a videóit.

2021. ápr. 19. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ez tévedés. Dancsó már elfelejtette a paródiát, mert nem fizetnének neki. Pottyondi megmutatja mitől szar az egész.

amíg ezt csinálja semmi gond

2021. ápr. 19. 18:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem, amit írtál.
2021. ápr. 19. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

arra gondoltam h Dancsó korábban élesen kifigurázta az ilyen műsorokat, most meg ezt pénzért hanyagolja.

Edénél is ez megy, de ő politikában és közéletben

2021. ápr. 19. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Hát én kezdek csalódni a nőben, pedig olyan szépen indult. Régen egyből kattintottam, hozzám nem lehetett szólni, nem akartam lemaradni egy poénról se. De újabban egyre középszerűbb, már rajta is érzem, hogy meg akar felelni. Talán túl sokat vártam tőle.
2021. ápr. 20. 06:54
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

Vagy az is lehet, hogy ő semmit sem változott, csak egyre többet vársz tőle, aminek lehetetlen megfelelni.

Egyébként kritizálni könnyű. Ki lehet állni a kamera elé és meg lehet mutatni, hogy kell jobbat csinálni.

Nekem pont ez a gondom az összes ilyen kritikussal. Fikázni tudják mások alkotását és jobb esetben azt szórakoztatóan, sőt talán olykor még értéket teremtően is tudják művelni. Viszont nekik csak a kritizálás megy. Önálló értéket teremteni mások kritizálása nélkül nem tudnak. Önálló értékteremtő pozitív alkotása egyiküknek sincs, ami nem mások hibáin élcelődik. Ugyanolyan trollok, mint a kommentelők, csak ők ezt tartalomnak hívják - és még meg is sértődnek rajta, ha a kommentelők őket kritizálják. Pedig aki kritizál, sőt mások hibáin gúnyolódik, annak igazán ne legyen baja azzal, ha vele ugyanezt teszik!

2021. ápr. 20. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!