Azt hiszem függő lettem. Segítetek?
Figyelt kérdés
Mivel itthon vagyok és nem mehetek sportolni, nem találkozhatok a barátaimmal és igazából sehova sem mehetek, elkezdtem Larry Stylinson teóriákat olvasni. Ez odáig fajult, hogy konkrétan mindet elolvastam (ami nem kevés) és folyamatosan ilyen videókat nézek. Úgy érzem nem tudok leállni mert mindig arra gondolok és emiatt a tanulásra sem tudok annyira odafigyelni. Próbáltam magamnak mondogatni, hogy Larry nem létezik, Larry nem létezik, hátha így leállok róla, de egyszerűen nem megy. Nem tudom magammal elhitetni, hogy nem létezik. Lehet, hogy ez így elsőre betegesen hangzik de kérlek ne írjatok bántót. Tudom, hogy ez így nincs rendben ezért szeretnék tőletek tanácsot kérni.2021. ápr. 17. 17:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!