Melyik youtuber a rosszabb? Polla vagy Inez Hilda Papp? És miért?
Pollát sose bírtam. Kedves lány emberi meg minden de nagyon sajnáltatja magát. Pl amikor bejelentette hogy visszavonul kicsit az az van hogy nimcs c. Videójával nálam kuverte a biztosítékot. Konkrét 20 percig pofázik a semmiről, meg arról hogy ő neki most rossz, es hogy ő nem lesz, majd amikor visszatér, akkor bejelenti hogy pánikbeteg de úgy kezeli mintha egy halálos betegség lenne. Nyílván sajnálom és átérzem én is pánikbeteg vagyok. Ezt el lehetett volna intézni egy insta poszttal, vagy egy rövidebb videóval is. Felesleges 20 percig pofázni a problémádról úgy hogy "nem szeretsz beszélni róla" és kis se mondod a konkrét problémád. Lehet mondani hogy de ha nem akar beszélni róla akkor nem akar, meg hogy semmi kozünk hozzá, viszont akkor nem kell ilyen videókat csinálni. Kár érte mert tényleg kedves lánybak tűnik de nagyon affektál és mű insta picha lett belőle.
Inez videói pedig jobb kedvre derítenek mindig otthonosak. Viszont ezt a mutogatom a gyerekem dolglt nem kéne erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!