14-25 éves csajok, mi a vonzó a K-pop énekesekben?
Jézusom ti már nagyon belementetek itt az anatómiába,holott a kérdés közel sem az volt, hogy ki hogyan szeret kielégülni ><
1. Senkit nem érdekel a farkuk mérete,hisz nem az a lényeg (habár lehet a 13-14 éves kislányokat érdekli,kitudja)
2.soha nem fogjuk látni, szóval annyira tökmindegy hogy most egy idolnak tíz centis farka van, vagy pl tizennyolc lol
3.a farok méret nem hovatartozástól függ,ezt jó lenne ha néhányan felfognák végre. Lehet egy koreai csákesznak háromszor akkora mint egy magyarnak. Ez,hogy az ázsiaiaknak kicsi a péniszük csak egy ostoba sztereotípia. A farok méret amúgyis teljesen férfi függő, egyiknek kisebb másiknak már nagyobb, hát ennyi.
Meg amúgyis,hogy jön egyáltalán a kpop idolokhoz a farok méret? ismétlem,a rajongók úgysem fogják látni soha (habár már olvastam olyat is,hogy néhány idol össze fekszik időnként külföldi rajongókkal, dehát ebből is ki tudja mi igaz) szóval nem értem.. nem lehetne már csak egyszerűen értékelni a dalaikat és a munkásságukat ahelyett,hogy ilyen bugyuta dolgokon akadunk le? (ezt amúgy a kérdezőnek szánom,like ha nem is szereted őket legalább ne csúfolódj..)
Amúgy megvan az okunk arra,hogy szeressük őket, fent előttem már leírták egy jó páran miért. Persze nekem sem minden idol szimpatikus,ezt azért leszögezném.
"soha nem fogjuk látni"
Oszt mire van a turnébusz? xD
#33 tanulj és okosodj fiam: [link]
És nem vagyok rasszista khm, csak egy száraz tényt közöltem. Egyem azt az önjelölt jogvédő lelked.
#34 senkit nem beszélek le a K-Popról, nem a zenéjüket minősítem, én a dolognak csak arról a részéről írok, hogy a csajoknak a K-Pop énekesekre nedvesedik.
Különben térképtől függetlenül köztudott, hogy a távol-keletieknek kicsi, mint ahogy köztudott, hogy az afrikaiaknak nagy. De te nyilván ez kő alatt élsz és nem halottál még ezekről.
# 37 nem azt írtam, hogy mind az x milliárd távolkeletinek ugyanakkora, hanem a mongoloid emberek egy adott testi JELLEMZŐJÉRŐL írtam. Tudod, mint ahogy az arabok ÁLTALÁBAN barna szeműek, függetlenül attól, hogy sok zöld vagy kék szemű arab is létezik.
Most teszed hülyét vagy tényleg ennyire súlyos a helyzet?
Ülj le fiam, egyes!
Volt már koreai pasim nagy mérettel, meg magyar is kicsivel. Szóval miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!