Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Influenszer anyukák, akik...

Influenszer anyukák, akik kifejezetten károsak? Miért?

Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem a valóságot látod.
2021. márc. 26. 17:19
 2/10 anonim válasza:
100%
Mert a fele sem igaz...
2021. márc. 26. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Kulcsár Edina. Annyira erőlteti a természetességet, hogy az már nem természetesség, hanem természetellenesség.
2021. márc. 26. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Támogatom a 3-ast. Kulcsár Edina full vigyorral a képén képes volt lenyilatkozni asszem Kandász Andinak, hogy imádja a gyerekeit, főleg akkor, amikor egész nap nem kell velük lennie, nem nyűg neki... hát gratulálok. Szült két gyereket a nagy hormonzavaros...aha...az idegbeteg hapsijának. Az anyja Edina után újra nevelhet nem egy, de most két gyereket.
2021. márc. 26. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
avram latoscat én buntetnem, amit a gyerekével művel.. befosva, osszekenve, alva, kompromitalo (már nem nekem) mozdulatokban tele tolja a gyerekével a netet, Nagy sajnálom a kislányt hogy ilyen hülye anyja van..
2021. márc. 26. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

Nem írhatom le a nevét mert azonnal törlik a válaszom,de hírhedt a gyerekei ide oda költöztetéséről,az apjukkal hol együtt volt hol nem aztán hozzáment mpst meg örli minden negatív nyomát az internetről mert pelenka webshopot nyitott.

Aki már belefutott tudja kiről van szó. Szerintem a legkárosabb anyuka az egész interneten.

2021. máj. 9. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

6os vagyok, bocs, a miért kimaradt.

Youtubeon voltak szoptatós meg blw videói. Konkrétan lenézi azt aki nem 3-4 éves koráig szoptatja a gyerekét, aki tápszert ad az ássa is el magát kb, egy barátnőm az ő videói miatt lett depressziós.

Vegán életmód címszóval nyers zöldséggel és tésztával tömi a gyerekeit és boldogan újságolta kamerába hogy a gyerek napi 30x is cicizik,eszébe nem jut hogy éhezik az a gyerek a pár katika uborka után.

2021. máj. 9. 19:15
 8/10 anonim ***** válasza:
bár én nem tudom ki ez a hölgy, de a gyermekvédelem járt már nála? Amiket mondasz, az nettó gyermekveszélyeztetés. Ha nem táplálja megfelelően, nem fog fejlődni szellemileg stb.
2021. máj. 9. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:
17%
Te vagy a káros aki mindenhova ezt irogatja és be van kattanva az agyadba. Egy másik kérdés alá is róla írtál, akkor ki is a beteg...
2021. máj. 9. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom miről beszélsz,én csak ide írtam.

Belinkelnéd a másik kérdést hogy ténylegesen írhassak oda is? 😅

2021. máj. 13. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!