Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Berki Mazsitól ez egy hihető...

Berki Mazsitól ez egy hihető magyarázat, hogy tényleg nem büntetőfékeztek?

Figyelt kérdés
Kissé bicskanyitogató: [link]

2021. márc. 21. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A csaj nem túl okos, az biztos. De nem tudjuk miért hagyta ott a volt férjét. Senki nem tudja. Lehet mérgező volt a hapsi. Miért hagyna ott valaki egy jól működő házasságot, anyagi biztonságot. Hát nem ok nélkül. Aztán ahogy lenni szokott kifogott egy másik manipulatív seggfejet. Szerintem legalábbis.
2021. márc. 23. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Hihetőnek nem hihető, szánalmas magyarázkodás, hazudozás
2021. márc. 23. 16:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért hagyta ott, mert trashceleb akart lenni, azért is indult a miss world versenyen anno, amilyen a színvonal itthon, meg be is válogattak. :DD meg vajna timcsit is beválogatták egyszer, azzal a fejjel lool amúgy az ogren mar látszik, hihy nagyon össze van zuhanva, 50 felettinek néz ki. Az, hogy mazsola fejeben mi lehet... sztem mar egy szaki is megijedne
2021. márc. 23. 17:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Az ogrénak amikor tavaly nyaralni mentek akkora tokája volt kb mint Schmuk Andornak. Meg van ő zuhanva. Nem megy a kox, szarul megy a biznisz is... Idő kérdése volt szerintem mikor jön a bukás.
2021. márc. 23. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ő ezt tényleg elhiszi, kétségbe van esve rendesen a nő, látszik is. Hiába volt ott, mikor történt, van ilyen, hogy bemeséled magadnak, hogy az nem is úgy volt. Az ember saját magának is úgy tud a legjobban hazudni, ha egy kis igazság morzsa van benne, azt felnagyítja, és kitalál rá egy sztorit, hogy nyugtassa a saját lelkét, h nem egy ilyen semmirekellő alakhoz ment hozzá :D.
2021. márc. 24. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!