Valaki emlékszik még a Big Time Rush-ra?
Figyelt kérdés
Ti még emlékeztek rájuk?
Hallgatjátok őket?
Szeretitek őket még mindig?
Nem hiányoznak?
Kik voltak/ki volt a kedvenced?
2021. márc. 21. 09:10
1/6 anonim válasza:
Nekem kandall (nem tudom a helyes leírást). Néha hallgatom őket mikor eszembe jut.
2/6 anonim válasza:
Persze most tartottam egy maratont a btr-ből. Nekem a best pár Logan és Camille.
3/6 anonim válasza:
A sorozatot szerettem, szórakoztató volt, bár nem nagy színész egyikse. A zenéjüket nem szerettem, gagyi volt nagyon, kb ugyanannyi énekesi tehetséggel, mint színészivel. :D
Nekem Gustavo volt a kedvenc, a nagydarab zenei producer vagy mi.
4/6 anonim válasza:
Sziasztok.Én nagyon szeretem lucy t a Big Time Rush bol mert nagyon szép ilyen lany kéne nekem mint lucy.
5/6 anonim válasza:
Nekem ilyen nagyon szép kedves lány kell mind lucy a Big Time Rus bol de sajnos nincs egy lány barátom se. Mindegyik lány viszautasit engemet meg mindegyik lány letilt engemet a facebookrol a messengeről meg az instagramrol és ez nekem nagyon fáj. Lányok megkérem szépen agyatok nekem egy esélyt lányok és barátkozatok velem mert már nem birom tovább lányok nélkül.
6/6 anonim válasza:
Imádom a mai napig és most bejelentettek h visszatérnek❤️Majdnem sírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!