Ariana Grande édesanyja miért van mindig feketében?
Nem kell, hogy különösebb oka legyen annak, hogy egy ember szeret egy bizonyos színt, vagy praktikusabbnak tartja a többinél, és ezért napi szinten viseli.
Én is tetőtől talpig feketében járok úgy, hogy nem halt meg senkim a közelmúltban, nem vagyok depressziós, mentális beteg. Egyszerűen szerintem jobban áll, mint bármely másik szín.
#4: Mitől lenne goth? Semmilyen jel nem mutat erre.
Mert az egy zenei irányzat, ami messze nem abból áll, hogy full feketében parádézik az ember.
Szerintem Joan Grande-nek fogalma sincs, ki az a Robert Smith vagy Peter Murphy. 😂
#6: Drágám, (én is fogalmazhatnék olyan választékosan, mint te, de nem teszem), attól még SENKI nem lesz goth, hogy horrorfilmeket néz, horror témájú szülinapi bulit rendez a 4 éves gyerekének, meg a hentesnél disznók belső szerveit mutogatja a gyerekeinek, meg engedi, hogy vérrel fessenek a falra. 🤦🏻♀️😂
Legalább annak higgy, aki valóban az, mint jómagam.
Had idézzem már akkor ha ennyire fogykó vagy xd
(For her part, Joan described herself to Elle as “goth before goth was goth.”)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!