Laky Zsuzsi tulajdonképpen mivel foglalkozik?
2 iskolás nagy gyereke van, volt 1-1 tévés szereplése és kb "ennyike", sztem.
Sztem ő háztartásbeli és így boldog, hogy a férje eltartja. Én biztos nem tudnék otthon unatkozni, miközben a gyerekek iskolában, férj munkában 🤔 de ez is egy életforma. Ma a családok 99%a két keresős..
régen a dolgozó nőn akadtak ki, most a nem dolgozón...
semmi se jó, a lényeg, hogy bele lehessen kötni valakibe mindig
Utolsó talán mert a világ fejlődött nem? Nem akadtak ki a dolgozó nőn.. az én nagymamám azon kiváltságosok közé tartozott, aki dolgozhatott és ez akkor nagyon ritka volt. Mindig büszkén mesélt róla és arról, hogy csak így tudták felépülni a házukat. Ma a nők 99%a nemcsak a számlák miatt dolgozik, hanem mert nem akarnak kiszolgáltatva élni, alárendelve. Ha megtehetnem se lennék otthon, kell, hogy hasznosnak érezzem magam és nem iskolás gyerekek meg a háztartás mögé bújnék.
A fent említett holgyemenynek szerintem semmilyen végzettsége nincs, még az érettségibe se vagyok biztos. Gondolom nem kapott olyan munkát, amilyenre számított, azért mert szépségkirálynő volt, a két kezi munka meg biztos degradal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!