Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Laky Zsuzsi tulajdonképpen...

Laky Zsuzsi tulajdonképpen mivel foglalkozik?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 20 éve volt szépségkirálynő, de azóta? Mert az instan közszereplőnek vallja magát. Van civil foglalkozása?

2021. febr. 14. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

2 iskolás nagy gyereke van, volt 1-1 tévés szereplése és kb "ennyike", sztem.

Sztem ő háztartásbeli és így boldog, hogy a férje eltartja. Én biztos nem tudnék otthon unatkozni, miközben a gyerekek iskolában, férj munkában 🤔 de ez is egy életforma. Ma a családok 99%a két keresős..

2021. febr. 14. 15:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is hasonlóan sejtettem..
2021. febr. 14. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Magyarul ingyenélő. Ebből él.
2021. febr. 14. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

régen a dolgozó nőn akadtak ki, most a nem dolgozón...

semmi se jó, a lényeg, hogy bele lehessen kötni valakibe mindig

2021. febr. 14. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó talán mert a világ fejlődött nem? Nem akadtak ki a dolgozó nőn.. az én nagymamám azon kiváltságosok közé tartozott, aki dolgozhatott és ez akkor nagyon ritka volt. Mindig büszkén mesélt róla és arról, hogy csak így tudták felépülni a házukat. Ma a nők 99%a nemcsak a számlák miatt dolgozik, hanem mert nem akarnak kiszolgáltatva élni, alárendelve. Ha megtehetnem se lennék otthon, kell, hogy hasznosnak érezzem magam és nem iskolás gyerekek meg a háztartás mögé bújnék.

A fent említett holgyemenynek szerintem semmilyen végzettsége nincs, még az érettségibe se vagyok biztos. Gondolom nem kapott olyan munkát, amilyenre számított, azért mert szépségkirálynő volt, a két kezi munka meg biztos degradal.

2021. febr. 14. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
A lényeg, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Senkinek semmi koze hozzá, minek itelkezni.
2021. febr. 15. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Le lehet pontozni ezt is, hogy minel jobban le legyek, de akkor is szanalmas ez...
2021. febr. 15. 08:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de lefeküdnék ezzel a Laky Zsuzsival, az fix! :)
2021. febr. 20. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!