Neil Patrick Harris tényleg meleg? :O:O
Figyelt kérdés
Hogyan lehetett neki adni a how i met your mother nőcsábász szerepét ha egyszer homokos? Ez így milyen már...egyszer bírok egy színészt aztán ilyenek derülnek kiXD2010. aug. 16. 12:27
11/16 anonim válasza:
Igen meleg.És akkor?
Szard már le nagyívben kedves kérdező :D
Az ismerőseim is ugyanezt csinálták,hogy nem néztek a sorozatot.
és akkor mi van ha meleg?
Engem kibas@ottul nem érdekelt,hogy az e vagy nem,most se nagyon érdekel ,hogy az e vagy nem.
Minden HIMYM-s színész,színésznő nagy tehetség.Neil nek sikerült is feljutnia a Walk of Fame re.
Amúgy is az ő dolga,hogy a magánéletében mit csinál.
Amúgy Barátnőm,és jómagam is nagyívben lesza@juk,hogy melyik színész micsoda.
A lényeg az,hogy egy szerepet egy filmben jól játsszon el.
A magánélete meg már az ő dolga,hogy hogyan rendezi...
18/F
12/16 anonim válasza:
épp azért is jó színész,mert nem azt mondta,hogy "én ebben a sorozatban nem játszok,nehogy már valaki azt higgye hogy nem vagyok b.uzi",hanem hitelesen eljátszotta a nőcsábászt.amúgy meg nem lennél ilyen lenéző azzal aki az azonos nemet szereti,ha mondjuk az apád lenne 'az'...
13/16 anonim válasza:
de hogyha az apja meleg lenne,akkor ne is biztos hogy megszületett volna nem??
14/16 anonim válasza:
Hát az apja pont lehet meleg. :D Patrickéknek is van gyerekük. Attól még megszülheti más nekik a babát...
15/16 anonim válasza:
khm..Igen meleg....De! Ez most a világvége?? ÚÚÚRisten, Chuck Norris meleg!!! TUTI UTÁLNI FOGOM!!-.-" (a példa miat ne szóljatok be!)
16/16 anonim válasza:
én egyszer azt álmodtam h a felesége vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!