Szerintetek Szabó Kitti vagy Kovács Dóri jobb anyuka?
Nem lehet megmondani, mert nem látod 24/7ben az életüket. A face, az insta, a youtube mind egy szerkesztett szelete a valóságnak.
Eleve nincs olyan, hogy jobb anyuka. Mitől jobb x, mint y?
Szabó Kittinél kb semmi nem derül ki a neveléséből, csak annyi, hogy előadja állandóan ezt a műpanaszkodást, amire vevő az anyaközösség.
Hogy mennyire ki van..
Nekem nem hogy napra, hanem majdnem órára pontosan egy idős vele a gyerekem, egy kórházban szültünk, eleinte szimpik voltak a videói, de már kezd erőltetett lenni. Csak elbírnak már azzal az egy gyerekkel tán ketten úgy hogy a nagyi is milyen fiatalos meg elviszik magukhoz, nekem nincs nagyi sem..De jó tudom erre vevők az anyák, a panaszra.
Dóri egy álomvilágot épít maga köré, és csodálkozik, ha nem fenékig tejfel minden (bár mondjuk neki az, így könnyen beszél). Rózsaszín, csillám, erőltetett megjátszós videók... nem tudom milyen ő a valóságban, de valami azt súgja, hogy egy kis szürke egérke, baromi önbizalomhiányos szegény.
Kitti szereti elhinteni hogy mennyire maximalista, de közben meg a videóiban vár igazolást arra, hogy baromira elhagyja magát és igénytelen. (ezt mind úgy mondom hogy bírom őt, és követem, csak kicsit túltolja már ezt a vonalat). Tök jó, hogy a családja tudja segíteni, de ez nála eléggé felborult szerintem, rengeteg minden van neki biztosítva úgy, hogy valós teljesítmény kevés van mögötte. Ilyen körülményekkel két kezem összetenném, nemhogy még panaszkodjak meg látványosan elhagyjam magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!