Elon Musk gyerekének a nevét hogy kell kiejteni? X Æ A-12?
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 11:06
1/10 anonim válasza:
Jó kérdés, mert az Æ kiejtését nem tudom, milyen nyelven gondolta.
Ha itt megnézed:
Az æ lehet áe-től á-n keresztül é-ig minden.
De azt leszámítva: Eksz æ é(j)-tvelv kiejtés szerint leírva.
2/10 anonim válasza:
X – az ismeretlen változó
Æ – a szeretet és/vagy a mesterséges intelligencia szimbóluma (asszem elf eredetű szimbólum)
A-12 – Grimes és Musk kedvenc harcászati repülőjére utal. Ez a típus nem támad, nem véd, ártalmatlan, viszont elképesztően gyors.
A különös név nem az anyakönyvezett neve a fiúnak, ez egy rejtvény volt. Ha jól tudom a rejtvény megfejtéseként, azaz X Ash Archangel-ként lett a baba anyakönyvezve.
4/10 anonim válasza:
Mesterséges nyelv, több változata van, általában fantasy történetekhez alkotják őket (elf=tünde). A legismertebb, és legkidolgozottabb J. R. R. Tolkien sindarin nyelve. Asszem az "Æ" viszont nem a sindarin, hanem valami más fajta elf nyelven (elvish language) szimbolizálja azt amit leírtam.
5/10 anonim válasza:
Az æ megtalálható több nyelvben is. Főként skandinávokban, de franciában is. Az Æ csak a nagybetűs változata.
6/10 anonim válasza:
Először azt hittem hogy valami vicc kérdés, aztán rákerestem, szegény gyerek. :(
8/10 anonim válasza:
Szegény gyerek, végülis csak a világ leggazdagabb emberének a fia.
Én is lennék ilyen szegény szerencsétlen. :')
9/10 anonim válasza:
Igen, tudom hogy az Æ megtalálható más nyelvekben is, de maga Musknak a párja nyilatkozta hogy a fiuk nevében a tünde jelentésre gondoltak, aszerint is kell kiejteni.
10/10 anonim válasza:
Egyébként Gowon (Loona) a keresztanyja a gyermeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!