Lady Gaga mikor lett ilyen jó nő?
Figyelt kérdés
Eddig azt hittem ő csúnya, de ami képeket újabban átok róla totál jó csajnak néz ki. Vele mi lett?
itt van például ezen a képen: [link]
Jó igaz hogy maszk van rajta így a szája/orra nem látszik, de ami azon kívül van, fuhh az nagyon penge, nagyon szép nőnek néz ki ezen a fotón. Vele meg mi történt? Újjászületett?
2021. jan. 19. 22:35
2/9 anonim válasza:
Megtudta, hogy csúnyának tartod, ezért kikerázta magát. Most már így, hogy jó nőnek tartod végre teljes az élete.
4/9 anonim válasza:
Legalább a neve "Lady" utal rá, hogy hölgyröl van szó, és nem kell pletykálni "
5/9 anonim válasza:
Más az imidzse, mint régen, és máshogy sminkelik. Szerintem kb. Mindig ilyen arca volt, persze a korral azért változik, meg lehet megcsináltatott ezt-azt. A Bradley Cooperrel közös filmben nagyon natúran volt sminkelve, én mondjuk ott nyomát se láttam plasztikának, úgyhogy szerintem a sminkesei varázsolnak mindig, mikor nagy változást látsz. De ez így van minden hírességgel :D.
6/9 anonim válasza:
Szerintem soha nem volt csúnya, nem tudom miért mondják ezt rá ilyen sokan. Inkább csak átlagos, de mostanában tényleg jobban néz ki, valószínűleg másképp sminkeli magát, mint eddig.
7/9 anonim válasza:
soha nem volt nem az és nem is lesz jó nő
8/9 anonim válasza:
Miután volt egy kis plasztikája.. Pl az orra
9/9 curios man válasza:
Az hogy valaki a csonti állapotából kinövi magát NEM, ismétlem NEM jelenti azt, hogy jó Nő!!
Kifejlődte fizikailag a kvázi vékony önmagát.
Amúgy nem szép.
Emberileg értékelhető mint bárki, de nem szép.
Harry herceg felesége 100x szebb akkor már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!