Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Láttátok Galla Miklós Facebook...

Láttátok Galla Miklós Facebook oldalát?

Figyelt kérdés
Szerintetek normális?
2021. jan. 15. 01:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sose volt az 🤷🤷
2021. jan. 15. 01:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Na de ez....teljesen lesokolltak a látottak.
2021. jan. 15. 03:16
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Mi? A hónaljas vagy az önvallomás, hogy nem mert csajozni?
2021. jan. 15. 05:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Az alsónadrágos amiből majdnem kint van a himbilimbi
2021. jan. 15. 05:39
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Megnéztem,bár ne tettem volna😬Ez se 100-as😂
2021. jan. 15. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Ilyenek a szabad emberek.
2021. jan. 15. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Most komolyan lesokkolt? Nézd végig a munkásságát :) Sosem volt komplett, ez a jó benne.
2021. jan. 15. 23:14
 8/9 www.montypython.gportal. hu ***** válasza:
87%
Gallából kiindulva eleinte azt gondoltam, hogy ez jó néhány évtizeddel a szexuális forradalom után valamiféle megkésett polgárpukkasztás, esetleg görbe tükröt állít a média és a társadalom elé. Az interneten egy meglehetősen felületes keresést követően azonban azzal szembesültem, hogy már kb. 7 évvel ezelőtt is egy előadásában előtérbe került a hónaljszőr (nyilván akkor még nem kapott ekkora szerepet), így minden bizonnyal pusztán csak öncélú magamutogatásról van szó, más kérdés hogy ez milyen mértékben tart számot a köz érdeklődésére, és érdemes-e a nyilvánosságot erre használni.
2021. jan. 25. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokan már nem szeretik emiatt. Szerintem amit most csinál ( a magamutogatás ) nagyon nem az a színvonal amit régebben képviselt. Merem remélni, hogy még most is csinál vicces tartalmat, de az a helyzet, hogy már önálló estjére sem merek elmenni, mert ott is levetkőzik. A humorára vagyok kíváncsi, nem a hónaljszőrzetére, meg az alsónadrágjára. Ha annyira szereti mutogatni magát, felőlem csinálja, ha ez neki olyan felemelő érzés, de én úgy érzem, hogy ráerőlteti azokra akik egyébként szeretnék, és emiatt pártolnak el tőle.

Összességében én még mindig szeretem, az a sok minőségi munka amit eddig kiadott a kezéből sokkal több jót okozott, mint a magamutogatás rosszat.

2021. jún. 8. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!