Mást is megbabonáz Mana-sama?
Nem rég találtam rá, és nekem nagyon szimpatikus.
Hihetetlenül különleges egyéniség és nagyon tehetséges zeneszerző, közel áll hozzám az a stílus, amit képvisel.
Mindeközben nemzetközileg elismert divattervező is egyben, elképesztően kreatív ruhákat alkot.
Női ruhába öltözik, de szerintem még így is nagyobb gentleman és férfiasabb, mint a macsóskodó férfi hírességgárda.
Egyszerre aranyos, cuki és férfias. Tüneményes figura.
És nem, NEM meleg, nem is transzvesztita, hanem egy heteroszexuális férfi, aki a színpadon előszeretettel öltözik ilyen ruhákba, mert ez a visual kei zenei stílus egyik jellegzetessége.
Udvarias és szerény, ezt az is bizonyítja, hogy a nyilvánosság előtt egyáltalán nem beszél, a több mint 20 aktív éve alatt mindössze 2 foszlányt csíptek el tőle eddig. Ezzel azt akarja megmutatni az embereknek, hogy a zenéjén keresztül ismerjék meg, pedig egyébként gyönyörű, mély, férfias beszédhangja van. Nem az a nárcisztikus karakter, aki interjúról interjúra jár, és közben öntömjénezve magáról locsog. Ő megveti ezt a magatartást.
Nagyon kevés ember iránt érzem azt, mint amit vele kapcsolatban.
Más is van hasonlóképpen ezzel, mint én?
Nektek mi a véleményetek róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!