Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a legrosszabb és legjobb...

Ki a legrosszabb és legjobb magyar énekes/énekesnő/zenekar?

Figyelt kérdés

Zenekarok közül egyértelműen a Margaret Island, Honeybeast, Accoustic Planet, meg az ilyen UFO-Carpe Diem szerű förtelmek. Legjobb talán a Vad Fruttik, Magna Cum Laude, meg még pár zenekar a 2000-res évekből, vagy akár még régebbről.

Énekesnőből engem Zséda irritál, csak 2 számát szeretem.

Legjobbat nem tudok mondani, talán az Enikő az X Faktorból.

Férfi énekesből rengeteg rossz van, legjobb talán Gáspár Laci ls Pápai Joci.

2021. jan. 13. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondjunk azert a Rico megérdemelte...
2021. márc. 1. 12:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Ő mondjuk igen.
2021. márc. 1. 13:57
 13/14 anonim ***** válasza:

A Honeybeast, Margaret Island együttesek tényleg borzalmasak: gyenge közepess énekesnők, gagyi közhelyes dalszövegek, lötyögős, semmilyen zene.

Ossian: a metal zene legalja, "proli metál". Vér ciki dalszövegek, sablonos zenei megoldások, egy énekelni nem tudó, végtelenül beképzelt pojáca énekes.

A kedvenc aktuális legxarabb a Punnany. Annál a "zenénél" nem sok ócskább, igénytelenebb, "prolibb" dolgot hallottam. Gondolom, nem is én is vagyok a cépcsoport, és a gyári melósok, pénztárosok rohadtul élvezik. A dalszöveget szerintem egy 8 éves gyerek írhatta, annyira borzalmasak.

Az énekes amúgy mit csinál? Mert ez nem ének, nem is rap, kb. mintha felolvasna egy szöveget részegen.

2023. ápr. 18. 17:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Legjobb magyar zenekar: AWS, Down For Whatever, Killakikitt, Tankcsapda, Leander Kills, Pit of Saron

Legrosszabb: nem ismerem annyira a magyar előadókat, így nem tudok legrosszabb magyar zenekart mondani.

Legjobb magyar énekes: Siklósi Örs, Diószegi Kiki, Tirpa, AZA, Krúbi, Mikee Mykanic, Lukács Laci, Farkas Zoli

Legrosszabb magyar énekes: Kisgrófó

Legjobb magyar énekesnő: egyik ismerősöm

Legrosszabb magyar énekesnő: Lil G, Nemazalány

2023. máj. 8. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!