Egy Csutinak, hogyan van ilyen kategóriájú nője?
Figyelt kérdés
Maeugye Kulcsár Edina a gyerekei apja. Ne essék félreértés nem csúnya , de olyan kukikalap egoista és tenyerbemászó...
Nem értem hogy lehet olyan személyiséggel bevágódni
2021. jan. 11. 20:16
11/17 A kérdező kommentje:
Szóval irigy vagyok, de azok alapján amit írtál mégis igazam van, mégha az a média felé mutatott arca is. Értem
2021. jan. 12. 10:15
12/17 A kérdező kommentje:
A kedvenc sportolóimnak is fullos nejei vannak és sokkal gazdagabbak mégis imádom őket. Akkor hogy is van ez az irigység?
2021. jan. 12. 10:17
14/17 anonim válasza:
Ennek a nyomingernek sztem a Berki a példaképe.. elég sok mindenben hasonlítanak.. 💩
15/17 anonim válasza:
Én a Csuti néven nevetek, mert az általában a Judit (Jutka --> Csutka --> Csuti) beceneve szokott lenni, több ilyen Juditot ismerek.
16/17 anonim válasza:
"Csuti sem olyan tuskó, mint amit a médiában mutat. "
Én nem ismerem. De aki képes ellenszenvesnek kiadni magát a médiában, azt nagy észlénynek nem tartom. Győzikéről szokták mondani, hogy megjátssza csak a hülyét. Mintha ez erény lenne.
17/17 anonim válasza:
Én sem értem hogy lehet Csutinak hívni egy férfit, nekem inkább egy kutyanévnek hangzik. :D Nagyon nem bírom ezt a fickót amúgy, tenyérbemászó, mesterkélt, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!