Egy Csutinak, hogyan van ilyen kategóriájú nője?
Maeugye Kulcsár Edina a gyerekei apja. Ne essék félreértés nem csúnya , de olyan kukikalap egoista és tenyerbemászó...
Nem értem hogy lehet olyan személyiséggel bevágódni
Rengeteg férfi van még, akinél nem értem, hogy hogy lehet annyival magasabb kategóriájú barátnője.
Például Hajdú Péternél sem értem, és többnyire mindig gyönyörű barátnői voltak, és a felesége se volt csúnya: [link]
Ha az irigység fájna....
Én ismerem őket, semmi gond nincs velük,mindketten erős személyiséggel rendelkeznek de egymást tökéletesen kiegészítők, okos, kulturált emberek és teljesen mást mutatnak a médiában, nyilván ott nem is szabad a valódi ént megmutatni, valamilyen szinten játszani kell egy szerepet,mert a média világa kegyetlen!
Csuti sem olyan tuskó, mint amit a médiában mutat. Kedves emberek, néha rossz döntést hoznak mint minden normális ember, de nem gondolom hogy emiatt gáz lenne velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!