11/20 A kérdező kommentje:
Hoppá hoppá :D de aranyos
2021. febr. 14. 06:41
12/20 A kérdező kommentje:
Nem beszéltek soha többet a lánnyal...
2021. febr. 14. 06:43
13/20 anonim válasza:
Én láttam őt egy eléggé ismert, LMBT társkereső oldalon (GRINDR) xd.. Szóval igen, meleg.
14/20 anonim válasza:
13-as: ott biszexuálisak vannak, nem csak melegek.
17/20 anonim válasza:
Szerintem az, viszont engem nem érdekel. :)
18/20 anonim válasza:
Szerintem is meleg. Valahogy, ahogyan beszél, meg kinéz, ez jön le róla. Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem egy picit hasonlít a fiatalkori Adam Lambertre. Nem az esetem (nő vagyok), de objektív szemmel nézve szép, szimmetrikus arca van. Észrevettem, hogy a meleg férfiak sokszor objektíven szépek. Róla is ezt érzem, hogy melegesen szép.
Nem mintha számítana. Egy nehéz nap után imádom a kis “lightos”, nem mélyre szántó tartalmait. Ezt nem bántásból írom, kellenek az ilyen laza yt tartalmak is. Ő ezt tökéletesen hozza.
19/20 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is szép arca van.
2023. febr. 26. 21:10
20/20 anonim válasza:
Egyertelmuen meleg ranezesre is a beszede is ahogy viselkedik. Szep napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!